היי

crysania

New member
היי

קיי יש לי בקשה מוזרה מישהו שיודע לספר ולהקשיב, מישהו חכם, מישהו שהוא רק ידיד/ה קרוב/ה, מישהו שאולי לא אכפת לו אבל בכל זאת ייעץ, מישהו שגם יש לו מה לחלוק באמת לא אכפת לי מהמין והגיל (למרות שפחות מ25 יותר יועיל) :) מוזמן וזה רצוי לכתוב את המסן שלו בתגובה :) ונדבר. *** באמת אין לי עם מי לדבר.. פשוט על החיים שום טרגדיה נוראה או שום מחלות ת'נקס (יצא לי קצת פתטי אבל נו.. מה לעשות)

../images/Emo207.gifאהבתי את השם

בטוח שמאייתים באנגלית את השם קריסאניה ? קראתי את ספרי רומח הדרקון ממש מזמן, בתיכון. ורייסטלין הוא די סוג של גיבור נעורים. שאלה: למה דווקא הפורום הזה?

crysania

New member
ממ תנקס

זה חשבון ממש ישן לפני 3 שנים כנל מה שאמרת לגבי רייסטלין קריסניה היא אהובתו של רייסט איך אתה לא זוכר? אניווי ידעתי שמישו ישאל אותי כי מי שמאמין בסוד הוא אופטימי ונחמד. אני בעצמי לא ראיתי עדיין למרות שאני רוצה. ואני לא אופטימית. וכל שאר הקטגוריות בתפוז לא התאימו |: אין לזה הסבר פילוסופי. מצטערת לאכזב אותך

ע ו פ ר ה

New member
אמנם לא קראתי את הספרים הללו

ואני יותר קרובה לגיל 52 מאשר ל 25 אבל את מוזמנת לדבר איתי אם את רוצה. באהבה עופרה

אני זוכר.רק חשבתי שמאייתים והוגים:קריסניה.

קראתי את הספרים האלו לפני בערך 14-15 שנה. כדאי לראות את הסרט "הסוד" לפחות פעם אחת. תודה רבה.
. כדאי להיות אופטימי. :)

crysania

New member
וואו תודה

:) מאוד שמחה שאנשים באמת ענו לי זה מאוד מעודד. D: שוב תודה לכולם D:

למעלה