היי! מישהו יודע את התאריך שבו תועלה העונה הרביעית של נמלטים בארץ? תודה!
L LeRanch New member 7/7/08 #2 לא היא עוד לא עלתה בארה"ב אפילו (אבל יס אוהבת להביא אותה מהר אז אפשר לשער שהיא תעלה פה בסביבות חודש אחרי ארה"ב).
לא היא עוד לא עלתה בארה"ב אפילו (אבל יס אוהבת להביא אותה מהר אז אפשר לשער שהיא תעלה פה בסביבות חודש אחרי ארה"ב).
A alkai New member 7/7/08 #3 נצל"ש - פילדלפיה זורחת. ראיתי את 2 העונות הראשונות ממש מזמן, מישהו יודע מתי תגיע העונה השלישית? כבר פעם שלישית שיש שידורים חוזרים. תודה. :}
נצל"ש - פילדלפיה זורחת. ראיתי את 2 העונות הראשונות ממש מזמן, מישהו יודע מתי תגיע העונה השלישית? כבר פעם שלישית שיש שידורים חוזרים. תודה. :}
L LeRanch New member 7/7/08 #4 אני איתך זו אחת הסדרות הכי מצחיקות של יס ואני באמת לא מבין למה יש עיכוב כ"כ גדול בהבאת העונה השלישית...
אני איתך זו אחת הסדרות הכי מצחיקות של יס ואני באמת לא מבין למה יש עיכוב כ"כ גדול בהבאת העונה השלישית...
A alkai New member 8/7/08 #5 באמת מוזר. אני מאוד מקווה שלא ויתרו על הסדרה או משהו בסגנון. זאת לא עוד סדרה מצחיקה, זו סדרה הזוייה עם מלא הומור שחור. הייתי מכור אליה.
באמת מוזר. אני מאוד מקווה שלא ויתרו על הסדרה או משהו בסגנון. זאת לא עוד סדרה מצחיקה, זו סדרה הזוייה עם מלא הומור שחור. הייתי מכור אליה.
A assafTV New member 8/7/08 #6 היא תגיע באוגוסט בשבוע הבא (14/7) תעלה טרייסי אולמן - מצב האומה וכשהיא תסתיים (יש לה 5 פרקים) תעלה עונה 3 של פילדלפיה זורחת.
היא תגיע באוגוסט בשבוע הבא (14/7) תעלה טרייסי אולמן - מצב האומה וכשהיא תסתיים (יש לה 5 פרקים) תעלה עונה 3 של פילדלפיה זורחת.
A alkai New member 8/7/08 #7 תודה על המידע... הבאסה שאני לא יודע אם ייצא לי להקליט, כי אני מתגייס תכף. ועוד שאלה על הדרך ברשותך. השידורים החוזרים של "תרגיע" נמצאים כרגע בעונה ה-3, הם ימשיכו גם לרביעית והחמישית? אם העונות האלה בכלל שודרו ב"יס". אין לי מושג.
תודה על המידע... הבאסה שאני לא יודע אם ייצא לי להקליט, כי אני מתגייס תכף. ועוד שאלה על הדרך ברשותך. השידורים החוזרים של "תרגיע" נמצאים כרגע בעונה ה-3, הם ימשיכו גם לרביעית והחמישית? אם העונות האלה בכלל שודרו ב"יס". אין לי מושג.