מה יש לך נגדה?
אני חושב שב-Proposal Daisakusen היא ממש זרחה בכימיה שלה עם יאמאפי (הם כבר היו קודם חברי ילדות, בכל זאת), ובסך הכל היא הצליחה לשחק את התפקיד יפה מספיק בשבילי. מצד שני, אולי לגברים אין קריטריונים כל-כך גבוהים (ובכל זאת, אני לא בא ואומר שאיטו מיסאקי שחקנית טובה, למרות שב-Tiger&Dragon היא באמת מפתיעה לטובה) היא הצליחה לעצבן אותי קצת בחלק הראשון של Ganges Gawa de Butterfly, אבל זה בגלל הדמות ההזויה שנתנו לה לשחק יותר מאשר בגללה. כשהיא מפסיקה להיות בכיינית, היא ממש חמודה. מ-Ueno Juri לא יצא לי להתלהב בינתיים, בעיקר בגלל שראיתי אותה בנודאמה, שם היא שיחקה בעיקר גאג אחד מתמשך... אולי צריך כשרון בשביל זה, אבל אני לא נתפס על שחקנים עד שהם לא מצליחים לשכנע בתור שחקנים ולא בתור קומיקאים. אני מניח שאם אני אראה אותה בסדרה קצת יותר נורמלית הדעה שלי תשתנה, אבל אני חייב לומר שלא אהבתי את נודאמה מלבד המוזיקה. ודבר אחרון שאני לא מסכים איתך (כן, יש כאן הרבה
), אני לא חושב ש-DragonZakura זה גוקסן לעניים. זאת סדרה הרבה יותר טובה מגוקסן לטעמי. חוץ מזה שיש להם את אבה הירושי שאני מאוד אוהב, העלילה שם לא עומדת במקום, ויש הרבה יותר מתח ועניין מאשר בגוקסן. כן, זה לא GTO - זה היה יכול להיות טוב יותר, וכן הציניות של אבה שוברת שם לפעמים כל גבול והמורה שעוזרת לו (איך-שלא-קוראים-לה) לפעמים ממש מעצבנת, אבל עדיין, זה כל-כך הרבה יותר טוב מגוקוסן. זה לא שכל פרק אבה-סאן בא, מוריד את המשקפיים, זורק איזה משפט דביק לחלוטין ומפוצץ כמה גנגסטרים רנדומליים במכות