היי :)

קאטיקט

New member
היי :)

אממ.. הפורום לא נכנס לי מלא זמן. איך היה במפגש? והייתה לי שאלה שאני לא זוכרת. XD דודה עיזה

קאטיקט

New member
הנה השאלה., הנה השאלה.

במה הואיל לליידי לב אבן המוות של בריאן? דודה עיזה
, במה הואיל לליידי לב אבן המוות של בריאן? דודה עיזה

TVoldemort

New member
הוא לא הועיל

לדעתי זה יותר נקמה על זה שהיא הפרה את ההבטחה שלה. או ככה לפחות ליידי לב אבן חושבת. היא אינה יודעת על הצו שהיא קיבלה מסר ג'יימי. ולגבי המפגש אני לא יודע לא הייתי

קאטיקט

New member
אבל למה הקשיבה?

ליידי קייטלין הייתה מקשיבה, אז מה ההבדל? יכול להיות שבריאן לא מתה? דודה עיזה

TVoldemort

New member
קייטלין נתנה לבריאן משימה

להשיב את בנותיה הביתה ללא כל פגע בתנאי לשיחרורו של סק ג'יימי. וכן את צודקת אנחנו לא באמת יודעים אם בריאן חיה או מתה. התשובה המלאה עלולה להכיל ספויילר למשתה לעורבים אם תרצי אני אביא לך אותו פשוט לא רוצה להרוס אם לא קראת

קאטיקט

New member
אבל..

נאמ.. אבל בריאן הלכה לחפש את הבנות, הן פשוט לא היו במעלה מלך. קראתי את כולם, זה בסדר. דודה עיזה

TVoldemort

New member
אוקע

נכון היא הלכה לחפש אותם ברחבי שבע הממלכות. אבל החבורה של בריק לא מאמינים לה בגלל החרב בגלל שהם מצאו אצלה את הצו של ג'יימי. הם נתנו לה או להרוג את ג'יימי או שיתלו אותה. אבל עוד פעם אנחנו לא באמת יודעים אם תלו אותה או לא. לא כתוב את זה סופית אז אפשר רק לשער.

האבק

New member
אהלן, ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

במפגש היה כיף מאד... אגב, מה עם עוד איזה שיר או שניים שתעלי לפורום? יש לך עוד כמה? אהבתי את הקודמים.

קאטיקט

New member
../images/Emo9.gifתודה תודה

רציתי לבוא, אבל לא הייתי בכלל באזור. אני אעלה, אני פשוט צריכה למצוא אותם. הם מפוזרים. ואני צריכה לכתוב עוד כמה. תודה רבה. דודה עיזה

dorgilyt

New member
הייתה התרגשות רבה

במפגש, פעילות חברתית ענפה, חבל שלא באת.

למעלה