היי

S h i v e r s

New member
היי

שאלה לי כבר הרבה זמן מתבשלת בי המחשבה על לגור לתקופה בלונדון,לא ארוכה מדי של כמה חודשים, ולעבוד שם. ואין לי ממש מושג איך להפוך את הפנטזיה למציאות...מאיפה מתחילים? זאת שאלה כללית למדי אבל אין לי מושג איך מבררים על עבודות ואם צריך להתקבל לזה או שכל אחד יכול ואם זה בקבוצות של ישראלים שנוסעים ביחד מהארץ או לא..איך זה הולך בקיצור.. אשמח לכל תשובה שהיא תודה מראש! :)

S h i v e r s

New member
תודה

אבל זה לא ממש עזר לי.. אני בת 19 ומה שאני בעצם רוצה זה לטייל ולחיות בלונדון לאיזה תקופה של חודשיים שלושה. העבודה זה בשביל שיהיה לי כסף לזה- זה סרט לעבוד שם במשהו בלי דרכון,כאילו לא בצורה חוקית? מלא צעירים עושים אתזה לא? מישהו יכול להגיד אולי מה האופציות בכלל של העבודה? עבודה בבתי הארחה,מכירות,וכאלו? ואם זה נעשה בקבוצות שנוסעות ביחד מכאן/נפגשות שם, או שזה פרטי?

smaak

New member
ראי

לעבוד באופן לא חוקי אף אחד לא ימליץ לך, לפחות לא בפורום הזה, אם את רוצה, יש בטאגליינס, בחלק העליון של המסך, קישור שנקרא "האמת הפשוטה על עבודת מכירות באירופה". גם אם מדובר בתקופה קצרה, לא שווה לך, שבשביל חווייה חד פעמית תהיה לך חותמת שחורה בדרכון שתמנע ממך אח"כ לטייל באגליה ובאירופה. לחיות כתיירת את יכולה, וזה אומר למעשה שאת צריכה לממן את הכל השהות שלך ועדיף שתעבדי בארץ כדי לחסוך, ורק אז לכי לטייל נטו. אני לא ממליצה לך לקחת את הסיכון. בלי דרכון של אחת ממדינות האיחוד, או לפי המאמר שהפניתי אליו, ואין לך דרך שמוזכרת בו, יהיה לך מאוד קשה לממש את הרצון לעבודה.

yoav7777

New member
למה שלא תנסי להיות שם אופר של משפחה יהודית

ככה גם תעבדי שם חוקי. יש כל מיני חברות שמתעסקות עם הדברים האלה. ויש גם את הקהילות שאפשר לברר.

למעלה