היי:)

miss dots

New member
היי:)

נכון, אני לא בדיוק שייכת לפורום הזה אבל באתי לשאטול שאלה.. אני בכיתה י' במגמת מחול ויש לנו פרוייקט לשיעור קומפוזציה. אני עוד לא בדיוק יודעת מה אנחנו אמורות לעשות [רק בסוף השבוע אני אדע] אבל אופייני לי, אני כבר מתחילה לדאוג.. רציתי לשאול אם יש פה מישהי שערכה פה פעם מוזיקה בתוכנה ביתית כזו, ויצא לה עריכה טובה.. אם כן איזה תוכנה זו? ומאיפה אפשר להוריד אותה? תודה הגר

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo207.gifהיי../images/Emo9.gif

אני צריכה להכין ריקוד לקומפוזיציה.. ורציתי לבקש עזרה במוזיקה.. אני מחפשת שיר ללא מילים, ממולץ שקט אבל לא כ"כ איטי.. משהו בסיגנון של אינפקטד.. מישהי מכירה משהו שיכול לעזור לי? כל שיר יעזור לי מאוד! תודה רבה, ספיר

miss dots

New member
שיר מדהים,

the great gig in the sky-pink floyd לא ממש בסגנון של אינפקטיד כי זה לא אלקטרוני, לטעמי הרבה יותר יפה וחזק. :) מקווה שתאהבי.

Only Dance

New member
אהמ יש איזו תוכנה שנייה...

ביתית שמורידים אותה באינטרנט אז הורדתי אותה בוואלה נראה לי, תרשמי בחיפוש תוכנות בוואלה עריכת מוזיקה אויל ימצא לך משהו, אני לא זוכתר את השם, כשאח שלי יתעורר אשאל אותו אולי זוכר למרות שלא נראה לי. קאטי

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifיש תוכנה

שקוראים לה Audacity היא קלה ונוחה לתיפעול.. לא עשיתי בה ממש עבודות מסובכות, אבל היא כן מאוד נוחה.. תנסי =]

miss dots

New member
הורדתי אותה:) תודה

למרות שאני לא ממש מבינה איך להשתמש בהודווקא בדרך כלל אני טובה בדברים האלה, סתם אני צריכה זמן ללמוד אותה נראה לי.. תודה רבה
:)

למעלה