היי,

היי,

אני בטלתי וורט ואירוסין...ותחלתי שוב שידוכים..אחרי כמה פגישות אני צריכה להגיד לבחור שאני התארסתי..?תודה..המשך יום מקסים!!!

דרוmי

New member
דעתי

רק אם זה ממש מתקדם לסגירת וורט...לא צריך לדעת מיזה בחור אחרי מס פגישות כשעדין לא ידוע לאן הקשר מוביל.והעיקר...שיהיה בהצלחה ובלי ספקות!

תלוי לאיזו עדה את משתייכת.

אני ארצה לדעת אם הבחור\הגבר שאני נפגשת איתו עזב שידוך.

hatam

New member
בדר"כ שומעים את זה בבירורים, לא?

אם כן - עדיף לומר לפני הבירורים וללכת רק על אלה שרוצים זאת, ואז נפתרו כל בעיותייך. אחרת - אם לא נהוג לברר במקומותיכם, אני חושבת שרק כשזה ממש מתקדם, ו-90% שייסגר - אז תספרי, וגם אז - תעשי את זה בצורה הכי לא דרמטית שאפשר, תגידו לו שרצית להגיד לו משהו אישי שחשבת שצריך לספר, שפעם התארסת עם בחור, אך גילית שזה לא מתאים, ואחרי האירוסים נפרדתם. לדעתי אין לזה כל כך משמעות, סה"כ הרבה בחורות נפגשו עם בחורים וכמעט התארסו איתם, ולבסוף השידוך ירד, זה אותו דבר, כאן קלטו שזה לא מתאים לפני האירוסים ואצלך אחרי, רק שלא הולכים לברר על כל אחת עם מי נפגשה ולמה זה ירד, אבל אם היא הייתה מאורסת - הולכים וחופרים. אני לא חושבת שמבוטל שידוך זו מגרעה, אבל זו דעתי.

זה לא משו שיודעים בדר"כ קודם?

בכל אופן, דעתי שעלייך לספר לו, אחרי הכל זה לא סוד שהתארסת וביטלת ואם הוא ישמע את זה ממישהו אחר זה ישמע רע וגרוע יותר ממה שזה באמת...עדיף שאת תספרי.

את נחשבת לסוג ב'

קודם כל, לעדות המזרח שביטלו שידוך נחשבת לבחורה רגילה ולאשכנזים סוג ב', חברי ספרדי ביטל שידוך ולאחרי 3 חודשים התארס שוב עם בחורה רגילה, אשכנזים מונעים ומוותרים על הצעה המדוברת שביטל\ה שידוך, בהצלחה.

דרוmי

New member
וואי.איזה שטיות במיץ.

לא סוג ב ולא סוג ת.אז היא ביטלה.ואז???סטיגמה מטומטת

דרוmי

New member
אז זה עצוב

זה רק מפעיל לחץ פסיכולוגי על בחור או בחורה שיראו שזה לא ממש מתאים להם וירצו לבטל.

kiss 18

New member
אישית

אני רוצה לדעת אם הבחור עזב וורט או אירוסין, ולא לפני שנסגור וורט... וחוץ מזה, ששמועות רצות...ואם הוא יגלה את זה מגורם אחר..לא כדאי! המון הצלחה!

היי חני, סמכי עליו שיש לו את המידע.

היום בעידן החפירות אין מצב שהבחור לא ישמע פרט זה. בפרט שלא חסר `נשמות טובות` שידאגו לספר זאת... והיא אפשר לדעת באיזה צליל הם מסרו את הפרט הנ`ל. נשאר לך רק להאמין שהכל לטובה ואם זה מתעכב לרגע על תחשבי שזאת הסיבה, זה סיבה בשבילנו קטני האמונה, אבל הקב`ה לא מחשב סיבות אלו. תזכרי שיגיע הזמן והשעה שום דבר לא יעמוד מנגד. בהצלחה ובקלות!

תזכורת!!!

היה כאן בפורום בעבר שרשור שפתח בחור שביטל שידוך בדקה ה90 בגלל שנודע לא שהמשודכית ביטלה בעבר שידוך ולא גילתה לו!!! בהצלחה לכולם ולתמיד

למעלה