היי

היי

פורום נחמד יש לכם כאן :) נראה ידידותי משהו.. אני לא ממש חדש וגם לא ממש כותב קבוע פה, למרות שמדי פעם אני עובר על השרשורים שלכם.. בכל זאת אתם נראים די מגובשים אז אולי אציג את עצמי, אני מיכאל, בן 24 (כמעט 25 בעצם
) בזמן האחרון אני מרגיש קצת בודד.. האמת שהרבה מזה כנראה נובע מאורח החיים שלי כרגע שרובו סביב הלימודים-שאחרי-שביתה ואולי לא באמת יש לי זמן ליצור קשר כרגע, אבל יש רגעים או ימים שפתאום זה נורא חסר לי, או שאני חושב על זה שכל פעם יש סיבה אחרת למה זה לא קורה.. קצת גם מתחיל לאבד אמונה ולחשוב מחשבות בכיוון של אולי בעצם "נועדתי" להיות לבד או שיש סיבה שדברים לא מסתדרים לי, משהו שאני עושה לא נכון או משהו בעייתי בי וכו' זה נראה שיש פה שילוב של זוגות ורווקים אבל כולם "מכווני זוגיות" אז חשבתי אולי למרות שאנחנו לא ממש מכירים (עדיין?) יהיו לכם עיצות או זכרונות מאיך התמודדתם אתם עם תקופות כאלה של בדידות/חוסר תקווה .. מיכאל

היי לאונרדו

בזמנו (בערך בגילך) אני הייתי עם שיגעון של אי-לבד. ממש לא יכולתי להיות לבד. לקחתי לי שותף לדירה, יצאתי עם מי שלא כל כך מצא חן בעיניי, העיקר שלא אהיה לבד. זה כנראה האופי שלי. יש לי רצף של 32 שנות זוגיות (שנתיים עם הראשון, ושלושים שנה עם הנוכחי), אבל לפני כן הייתי עושה שמיניות באוויר, רק כדי שלא אהיה לבד. לפעמים אני נוסע בענייני עבודה למקומות רחוקים ויוצא לי להיות לבד. אבל תוך זמן קצר אני הולך לבר מקומי של הומואים, או מתקשר עם מישהו מאתר אינטרנט גיי מקומי, ושוב אני לא לבד. זה כנראה האופי שלי.

היי גיי40/פורטי :)

תודה על התגובה נדמה לי שגם לי קשה להיות לבד בגדול, למרות שאני צריך איזשהו של מינון של זמן עם עצמי פעם בכמה זמן כדי לעכל דברים. הלבד שאתה מדבר עליו כשאתה נוסע למקום אחר בענייני עבודה וכו' הוא גם לא נעים מאוד אבל שונה במקצת מתחושת ה"לבד" במובן של חוסר במערכת יחסים/אהבה.. למרות שאולי זה קשה אפילו יותר כשיש לך מערכת יחסים כמו המצב שאתה נמצא בו ואז כשאתה נוסע אתה מרגיש בנוסף ללבד גם געגוע לנוכחי שלך.

מיכאל

אתה בחור מקסים, עם רגישות מפה ועד הירח, כזה שיודע להקשיב כשצריך, אבל יש לו גם הרבה סיפורים מעניינים לספר, ואני אומר את זה לא רק כי יוצא לי מדי פעם לקרוא פה ושם הודעות שלך ברחבי תפוז, אלא כי היית בין הבחורים הראשונים שיצאתי איתם, זה היה כבר לפני כמה שנים טובות, לא יודע אם בכלל תזכור אותי עכשיו, אבל עד היום אני זוכר אותך לטובה. בזמנו הקשר בינינו די ניתק, הרגשתי פספוס די רציני אז, אולי העיתוי לא כל-כך היה מוצלח, אבל אני בהחלט התרשמתי ממך. אני מניח שהיום שנינו נמצאים במקומות קצת שונים, התבגרנו, התפתחנו, אבל אני מתאר לעצמי שבבסיסך אתה די דומה. לא נועדת להיות לבד. זה ברור לי. אין דבר כזה "משהו שאני עושה לא נכון", צורת התנהגות אחת יכולה להיות מקובלת על בחור אחד ועל השני - לא. תהיה אותנטי, תהיה אתה עצמך, אין סיבה שאנשים לא יאהבו אותך וירצו אותך. אם זו תקופה לחוצה, תזכיר לעצמך שזה רק מצב זמני, וגם בזמנים עמוסים עדיין אפשר מדי פעם למצוא זמן להכיר חבר'ה חדשים, לגשש. אל תאבד תקווה. בהצלחה... :)

../images/Emo13.gif

וואו לזה ממש לא ציפיתי.. תודה רבה על כל המחמאות. נדמה לי שאני יודע מי אתה, שולח מסר בכל מקרה..

בופיק

New member
איפה התיבת נוח שהייתה פה ?

קודם כל, ברוכים הבאים לתושב הישן חדש:) רוצה עוגת בראויז שאכנתי? פשטידת בצל ותפוחי אדמה? מיץ פירות טבעי? מה פתאום נועדת להיות לבד? אין דבר כזה... אל תתן ליאוש להוביל אותך למחשבה שאתה לא רואי לזוגיות או לא נועדת לזוגיות, או לא מגיע לך להיות חלק.... אני בטוחה שאתה תמצא את האדם שיאהב אותך בדיוק כמו שאתה... והאמת? מהכתיבה שלך אתה נשמע לי בן אדם מקסים... באמת!!! יוסף אומר לנו הרבה פעמיים וזה משהו שאני מנסה לעשות בזמן האחרון עם עצמי, זה לא לרדת על עצמינו כל כך!! יש אנשים אחרים שיעשו את זה... תאהב את עצמך, תפנק את עצמך... אל תיהיה כל כך קשה איתך!!! מקווה שתמצא את החצי השני ואת הבן אדם שיעשה לך טוב ואתה לו... סופ"ש מקסים לך... חיבוק ענק ממני... בופיק

חחח תודה רבה בופיק :)

נראה לי שאני אלך על פשטידת תפוח אדמה :) אני רוב הזמן לא מסתובב עם תחושה של "נועדתי להיות לבד", אבל זה משהו מפחיד כזה שלפעמים אני חושב עליו, אולי ברגעים שיש לי מצב רוח רע.. אני אשתדל להיות אופטימי יותר ואולי גם להתעסק בזה קצת פחות לפחות בתקופה הקרובה.. תודה רבה וחיבוק בחזרה

yosef 30

New member
ברוך הבא לאונרדו יודע ../images/Emo140.gif

ראשית תודה רבה על המחמאות החמות
אכן יש כאן משפחה אחת שלמה מגובשת שרק הולכת ומתרחבת באהבה מלאה. ואני מאוד שמח שבחרת להצטרף אלינו. אני רואה שבופיק כבר פינקה אותך הכי טוב שרק אפשר לבקש - בופיק יא אלופה
אני הייתי מציע לך ממה שאני הכנתי -אך תאמין לי לא היית רוצה
. אני כלכך יכול להבין מה אתה מרגיש. אני גם מוצא את עצמי בתקופה ארוכה מאוד עסוק מעל ומעבר, מאוד קשה למצוא קצת זמן להכרויות. וכאשר אני מכיר, אז לא פעם שמעתי שלוח הזמנים שלי עמוס מדיי בשביל האחר וכשאהיה פנוי יותר יישמחו אם אני אצור קשר. שזה למען האמת קצת מבאס, אך לא מייאש. הלימודים והעבודה בהחלט לוקחים הרבה זמן,אין ספק. אני לא מאמין שנועדת להיות לבד, אלא אם כן זוהי בחירה שלך. אני מאמין שברגע שאתה תהיה יותר פנוי יהיו לך יותר הזדמנויות להכרות. נכון שיש תחושה ומציאות של קושי בהכרות ובמציאת בן זוג. והסיבות הם מגוונות ורבות. אך.....עדיין זה אפשרי. אל תאבד תקווה, בזכות אותה תקווה יש לנו היום מדינה
ובזכות אותה תקווה אתה תצליח בלימודים שלך, תמצא לך על הדרך בן זוג, תחגוג את החיים תהנה ממה שיש לחיים להציע לך. אני אומר נסה לבלות קצת יותר עם חברים, אל תשקיע את כל כולך באתר הכרויות, זה דיי משביז, קח לך כמה ימיי חופש, או זמן מאוד מוגבל. ואתה תראה שתמצא עוד הרבה דברים טובים שיש לעשות. כן, התחושה של להיות עם מישהו היא נהדרת, יש את מי לשתף כמו שמשתפים רק בני זוג. לחלוק דברים ביחד, לישון מחובקים, להתעורר ביחד. זה בהחלט נותן הרבה כוח. ברגע שאתה מרגיש עייף - קח לך זמן מנוחה. זה יבוא - אין שום סיבה שזה לא יבוא. אולי זה לוקח זמן - אבל זה ישנו
מאחל לך בהצלחה רבה בלימודים. ומאחל לך שתמצא את המיועד
ומקווה שתשאר איתנו לאורך זמן. ברוך הבא
שבת שלום יוסף.

תודה רבה יוסף ../images/Emo140.gif

מאחל גם לך בהצלחה בכל הדברים שציינת :) אני פה כבר די הרבה זמן עם הפסקות אבל אני אשתדל לכתוב/להשתתף יותר בדיונים שבת שלום :)

ברוך הבא מיכאל../images/Emo24.gif

אכן יש כאן משפחה חמה ואנשים מקסימים, והנה עכשיו עוד אחד
נדמה לי שתכיר את זה: "...ובא לי, איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה. פתאום זה קורה בערב אחד נפתחת הדלת מתקרבים אנשים חדשים וקדימה ללכת..." מיכאל, אל תאבד תקווה
איריס

tomeriko t

New member
היי מיכאל ברוך הבא ושבת שלום

כולנו עוברים תקופות כאלה בחיים של בדידות, יש כאלה שנמשכות יותר זמם ויש כאלה שפחות אבל בסוף הן עוברות ותמיד באה תקופה טובה יותר. אני לא מכיר אותך אבל מתוכן ההודעה שלך מרגישים שאתה בנאדם טוב, חם, ידידותי למשתמש ואני בטוח שזה רק עניין של זמן עד שתרגיש פחות בדידות ויותר חום ואהבה. בינתיים אתה מוזמן לקבל אותה מאיתנו כאן בפורום, יש כאן אנשים נפלאים, מקווה שתרגיש בבית ואם אתה צריך אוזן קשבת אני כאן:) חיבוק גדול, שבת שלום, תומר:)

תודה רבה תומר

אתה צודק יש בזה משהו שבדרך כלל באות תקופות טובות אחרי זה ואם חושבים על זה, אז מהתקופות הרעות לפעמים לומדים הרבה יותר מאשר מהטובות, על עצמך, על האנשים שסביבך ועל החיים בכלל.. שבת שלום ו
בחזרה :)

אני חושב שהשאלה שאתה צריך לשאול את עצמך

היא האם אתה בכלל יכול כרגע להכנס למשהו זוגי רציני, הרי עם השביתה שהיתה אני יודע שעכשיו למרבית הסטודנטים יש המון לחץ וחומר בלימודים שהם צריכים להשלים, שזה מה שצריך קודם כל להיות סגורים עליו. שנית אני לא מאמין שמישהו נועד להיות לבד למשך כל חייו, בטח שלא בגיל 24. זאת תקופה קצת יבשה עבורך, לכולנו יש והיו כאלה, צריכים לקחת דברים באיזי ולחכות שזה יגמר.

כן זה נכון

זה מה שמוזר בעניין בעצם, שמצד אחד מבחינה רציונאלית נראה לי שאין לי זמן כלכך לקשר ובעצם ה"לבד" הזה נובע בעיקר מעצמי ומאיך שהחיים שלי מתנהלים כרגע, אבל מצד שני מבחינה רגשית יש רגעים שזה חסר לי.. אני לא מסתובב כל הזמן עם תחושה של "נועדתי להיות לבד", זה יותר סוג של פחד כזה שאולי התקופה הזאת היא לא זמנית.. אבל רוב הזמן אני מודע לזה שזה לא הגיוני לחשוב ככה.. לקחת דברים באיזי נשמע רעיון טוב באופן כללי.. לא תמיד עובד עם האופי שלי אבל אני יכול יותר לנסות

למעלה