היי

m a t a n O

New member
היי

אוף. יש לי דלקת פרקים ביד שמאל. פיתוח של הימים האחרונים. יש לי קונצרט ביום ראשון הזה ומבחן בזה שאחריו. אני מרגיש נכה. אני עושה הכל ביד אחת. אני מסכן, ואני מבועס ואני מרגיש זיפת ורע לי ולא טוב לי. אוף. חרא של דרך להתחיל את הסופש. (ההודעה לא ממש קשורה לפורום. סליחה)

בופיק

New member
שחכת שאנחנו משפחה?

מה זה הודעה שלא קשורה לפורום? ברור שזה קשור... אם אחד מחברי המבית מרגיש רע, אז בשביל זה כולנו פה לא? אני רוצה שתרגיש שאתה חלק מהבית הזה ופה בבית ויסכים איתי יוסף שאם אתה מרגיש רע, זיפת או באסה, אז זה המקום לפרוק את זה... אל תרגיש לא בסדר אם זה.. זה לגיטימי ומותר והכל בסדר!!! אני מבינה שלא קל לך להעשות הכל עם יד אחת, שההרגשה שפתאום את לא יכול לתפקד עם חלק מאוד חיוני וחשוב בגוף שלך מאוד מתסכל, אבל זה יעבור לך, אל תדאג... אם תתפל בזה כמו שצריך אני בטוחה שזה יחלים והכל יהיה בסדר.... ואם עכשיו חרא, אז מכאן אפשר רק לעלות... קבל חיבוק ענק ממני... ואפילו עוד חיבוק... שלך בופיק

שולח לך המון אנרגיות טובות../images/Emo70.gif

ובופיק צודקת - זה
גם לדברים טובים (איתיוש יוצא עם מישהו עם חולצה כתומה) וגם לדברים הרעים (דלקת פרקים). אם לא פה, אז איפה? בתחנה המרכזית???? מתן - בוא נעשה תרגיל - קח את אצבע יד ימין ושים על לחי ימין, קח את אצבע יד שמאל ושים על לחי שמאל ועכשיו - תמתח את שתיהן לכיוון האוזניים - תיכף תרגיש יותר טוב
ענק

מה אתה הולך לנגן?

מה בתוכנית? בן זוגי פסנתרן. למד תואר ראשון בפסנתר, ומנגן יפה מאד עד עכשיו. שופן (כולל אטיוד המפכה) , באך, סיבליוס...דברים יפים. אתה מנגן קלאסי? ג'אז? מה? מקווה שדלקת הפרקים תשתפר. ולגבי העתיד, אומרים שאם לוקחים גלוקוסאמין לאורך זמן (כמה שבועות), נפתרות בעיות פרקים בעזרת גידול מחדש סחוס שנהרס...תנסה.

yosef 30

New member
היי mataO

ראשית אני שולח לך החלמה מהירה למפרקים שלך. אתה יודע מבחינה הוליסטית הצד השמאלי שלנו מדבר על אנרגיה נשית, פסיבית, יצירתית, על הרגשות שלנו. כאשר יש חוסר איזון באחד מהרובדים שציינתי (ויש עוד רבים נוספים) הגוף יוצא מהרמוניה ונכנס לדיסהרמוניה. אולי כדאי לשחרר קצת או להוריד לחץ מרגש כזה או אחר. אולי תנסה לעשות קצת נשימות עמוקות בעינייןם עצומות ולנשום אל המקומות הכואבים, ממש לנתב את הנשימה למקום הכואב, להרגיש שהנשימה מגיעה לאזור הכואב. הנשימה שהיא כוח החיים שלנו, לא רק מחייה אלא גם מרפאה. כמה נשימות כאלה במשך כל כמה שעות עד יום ראשון, אני מאמין שיוכלו להקל עליך . ואין דבר כזה הודעה שלא קשורה לפורום, הכל קשור לפורום, במשפחה מדברים על הכל, צודקת בופיק שאומרת שיש מקום לכל הודעה. אם אנחנו מדברים על אכזבות, רצונות, אהבה, הידלקויות, מדוע שלא נדבר על רגשות. המקום הזה הוא הרה יותר גדול ומכיל ממה שנראה לעין. אל תעצור את עצמך. בא לכתוב עוד על הרגשות שלך זה המקום להוציא ולשפוך. אנחנו כאן בכדי להקשיב, לפעמיים גם לייעץ ובעיקר לחזק ולעודד. והמסר הזה הוא לכולם
באהבה גדולה יוסף.

m a t a n O

New member
תגובות תגובות תגובות!

וואו! תודה לכולם על התגובות החמות! כנראה שכרגע זה מאובחן יותר כדלקת גידים, יש לי כדורים מוזרים בשביל זה. אני מנסה מאוד לשמור על עצמי. יוסף, נראה לי שיש הרבה מאוד בדבריך, בייחוד אחרי השבוע מלא הטלטלות שהיה לי. אני פסנתרן קלאסי, עם קיק כבד מאוד למוזיקה עברית. זה לא רסיטל מחר, רק קונצרט מחלקתי (שנה שניה, תואר ראשון) מנגן מחר פנטזיה של מנדלסון על "THE LAST ROSE OF SUMMER". לבחינה גם את אטיוד המהפכה. :) חוצמזה- תכנית עשירה. אצל מי בן זוגך לומד?

מתן, רפרטואר באמת מרשים!../images/Emo50.gif

בן זוגי למד לפני הרבה שנים באוניברטיסה בחבל ניו בראנזוויק שבקנדה. אחר כך הוא לימד מוזיקה כמה שנים. מקווה שדלקת הגידים תעבור מהר

סקיוקר

New member
../images/Emo140.gif

החלמה מהירה ואינשאללה ויעבור במהירות. וכן כמובן - אין דבר כזה לא קשור לפורום. מקווה שאתה טוב יותר היום

למעלה