D dbshachar New member 16/12/07 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
H hagaymi26 New member 16/12/07 #9 הוא מתכוון שאם את רק חוזרת ולא חדשה את יכולה לכתוב את זה בשרשור אוף או לנצל"ש לאיזה הודעה
H hagaymi26 New member 16/12/07 #8 לא פתחת לא מזמן שרשור שאת חדשה ../images/Emo12.gif נראה לי שפתחת שרשור חדשה, שבוע אחרי זה נעלמת וחזרת שוב ועכשיו עוד פעם חדשה.... לא יודע אולי אני מתבלבל
לא פתחת לא מזמן שרשור שאת חדשה ../images/Emo12.gif נראה לי שפתחת שרשור חדשה, שבוע אחרי זה נעלמת וחזרת שוב ועכשיו עוד פעם חדשה.... לא יודע אולי אני מתבלבל
3 3yuval3 New member 16/12/07 #16 אם לא לקחת את המגמה הזו בבית ספר אז את אמורה להיות חסומה מתפוז. זה לא הגיוני... אז יש שתי אפשרויות, או שלקחת את המגמת שירשור בבית ספר, או שאת חברה של המנהלים...
אם לא לקחת את המגמה הזו בבית ספר אז את אמורה להיות חסומה מתפוז. זה לא הגיוני... אז יש שתי אפשרויות, או שלקחת את המגמת שירשור בבית ספר, או שאת חברה של המנהלים...
H hagaymi26 New member 20/12/07 #31 נכון אם את יודעת לזייף תעודה למגמה זה גם עוזר, או שפשוט תעלי באג להרשמה כמוני