כמה טיפים ודוגמאות
נסה לעשות את הפרק כמה שיותר בוטה, פוגע וחתרני. קודם כל נגד נשים, ורק לאחר מכן נגד נושאים שמעניינים נשים. דוגמא: "Dear non-men. I am proud to present my rough outline for a Family guy episode. I hope it causes enough rage to make you get off of your seat, and earn me some publicity by protesting aginst it, thus being on the news and accusing me of being the brilliant sexist writer which caused all this trouble in the first place. Enjoy." לאחר פתיחה קלה והצגת הפרק עוברים לתסריט עצמו. "בריאן וסטואי יושבים בסלון ורואים פרסומת לבירה המקומית. בפרסומת תוכי שיכור אוחז ברגלו בקבוק חצי גמור של הבירה, מגהק ומחייך למצלמה. משפט מופיע על המסך 'פוטקאט, כי אפילו התוכי שלך לא מספיק טוב בשביל המתת חסד'." בריאן:"אני לא מאמין שמישהו באמת קונה את הפרסומות האלה. תסריטאים היום פשוט לא יודעים לפנות לקהל הרחב" סטואי:"בריאן, מה זה המתת חסד?" בריאן:"הה.. איך להגדיר את זה.. כשמישהו קרוב למוות ורוצים לעזור לו למות, הורגים אותו כדי למנוע ממנו חסד" סטואי:"משהו כמו מה שהיו עושים לך אם לא היינו מוציאים אותך מהמכלאה?" בריאן:"לא, אני הסתדרתי שם טוב מאוד. באתי אתכם כי נגמר לי הגראס. חוץ מזה זה דבר שונה לחלוטין. אני מדבר על מצבים שבהם המוות יגרום הקלה לחולה ולסובבים אותו.אתה יודע; חולים, זקנים, ברברה סטרייסנד.. כאלה דברים" אני עוצר כאן כי אין לי המון זמן, אבל חשוב לשים לב לדגש הבא: לפגוע, כמה שיותר נמוך ובצורה הכי שנונה ולא מפויה שאפשר. אם אתה גורם לקהל לשך להגיד "אוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹ..." - הצלחת. שיהיה בכיף ובהצלחה.