היי

Holy Crap

New member
היי

אני חדש פה קוראים לי עידו וסתם ככה ולא להסטלבט עליי איפה אפשא למצור את הספר של DND בעברית? אם בכלל....

היי מ´מצב עידו?!?!?!?!?!

אז ככה, גם לי קוראים עידו (יש לך שם יפה!) ואתה יכול למצוא ת´ספרים האלה בגילדה וגם אתה יכול למצוא אצל אנשים שמוכרים (יד שניה)!!! נ.ב עכשיו מתרגמים את המהדורה ה3 לעברית!

Holy Crap

New member
איפה ומה זה הגילדה?

גם לך יש שם יפה בטח רק אני אתה והאמהות שלנו חושבות ככה....

תשובות...

1) הגילדה זה אתר (שכרגע אין לי את הלינק) 2) אני מכיר גם כמה בנות שאוהבות את השם

Holy Crap

New member
סליחה שאני מפיל עליך את הבורות שלי.

אבל מה אני אמור לעשות בדיוק באתר הזה כאילו אחרי שנרשמתי והכל מה הלאה? ואם לא קשה לך תסביר לי איך מתנהל משחק הרשת למה שיחקתי עם חברים במציאות ואני לא חושב שזה אותו הדבר

זה בכלל לא אותו הדבר.

זה כמו פירות ו"שאר ירקות". האינטרנט ובכל רשת אחרת המשחק מתנהל לאט יותר ובכלל בצורה שונה. המשחק הרגיל (סביב שולחן) שונה מאוד ובכלל יותר כייף מהמשחק ברשת. (מקווה שאני לא נדחף לשיחה של "עידו" ו"עידו שתיים")

Holy Crap

New member
לא אל תדאג...

אני מנסה להבין כמה שיותר אין מישהו שיכול לעזור לי להבין איך מתחילים דמות פה? איפה משחקים בכלל? ואם רוצים לשחק מה עושים?

תקרא את המאמר

של DDN ב"מאמרים" (האחד הגדול) הוא כתב אותו במשך כמה ימים אז הוא חייב ליהיות עם כל הפרטים האפשריים (ותעמין לי, הוא כותב מהר!) עם עדיין יש לך שאלות אז תשאל:

Holy Crap

New member
כל מה שקראתי שם לא עזר לי

חוץ מהקטע עם הנטיות... האם אתה יכול ליצור לך דמות? ואיך משחקים ברשת? אני רומז שתזמין אותי למשחק ולא תתעצבן כי אני לא יודע הרבה

DDN

New member
תבדיל בין

משחק ברשת למשחק קבוצתי אמיתי בו אתה נפגש עם האנשים ומשחק מסביב לשולחן. הדבר הכי חשוב בדמות, הוא לתכנן מה אתה רוצה שהיא תהיה. תדמיין לך איך אתה רואה אותה, מה האופי שלה, מה הרקע שלה, מה אתה רוצה שהיא תהיה. אחרי זה, כשתוכל לתאר לנו בדיוק, אני מוכן אישית לעזור לך לבנות לעצמך דמות לפי המכניקה של המשחק. אם אתה רוצה לשחק בפורום, אתה לא צריך את כל זה. פשוט תחליט מי, מה, איך נראה וכו´, תקרא את חוקי המשחק של הפרי פורם (לא זוכר איך הם קראו למאמר/פתיל) ותתחיל!

DDN

New member
לא לצ´אט.

לא יודע למה, לא מת על צ´אטים. הדבר הכי "מיידי" שאני מוכן להגיע אליו זה ICQ.

למעלה