היי

NOLLA GIRL 112

New member
היי

היי אני נוי מהרצליה, יש לי תחרות כוראגרפים ואני ועוד מספר חברות שלי משתתפות, ומצאנו רעיון יפה [כמו ספינה טרופה כזאת] והריקוד מתקדם בסדר, אבל יש עוד שתי קבוצות שמתחרות בקטגוריה שלי שהן ממש טובות ואנחנו לא יודעות מה לעשות כדי להתעלות עליהם.. קבוצה אחת עם ריקוד היפ הופ ממש יפה , וקבוצה אחרת עם ריקוד מודרני חזק מאודדדדד.. הריקוד שלנו יפה בסה"כ אבל אנחנו ממש לא בטוחות בו ובעצמנו.. אם יש לכם הצעות שקשורות לנושא שלנו.. או איזה משהו שיעזור לנו להתקדם .. אז בבקשההה תעזרו לי..

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאיזה סיגנון הריקוד שלכם?

אם תשנו תנועות בריקוד שלא הולכות לכן טוב ותשימו תנועות שאתן עושות יפה, זה בטח יעזור.. קצב ואחידות זה גם מאוד חשוב.. הריקוד יכול להיות מדהים, אבל אם יש פאקים באחידות וחוסר תיאום, זה פשוט הורס לגמרי.. וריקוד אחיד בד"כ נראה מקצועי.. אממ.. תתני יותר פרטים על הריקוד.. =]

NOLLA GIRL 112

New member
אממממממ..

הריקוד הוא ג'אז מודרני כזה ואנחנו באמת מנסות להיות אחידות והכל ואנחנו מנקות אותו והכל, אבל בכל זאת אנחנו נורא לא בטוחות ואנחנו מחפשות רעיונות שנוכל להשתמש בהם בעזרה הרעיון של הספינה הטרופה.. תראי הריקוד שלנו יפה, וגם התלבושות והאביזרים והכל אבל אנחנו מחפשות קצת משהו שונה..

למעלה