היי

היי

די המון זמן לא הייתי כאן והתגעגעתי וחזרתי [= וגם כי היו לי שאלות P: 1. הורדתי אורגן, האם הוא יעבוד לי ? (אין לי תוספות <עדיין>) 2. שמעתי שיש שם משתמש במוד (האתר) זה נכון? ואם כן הגולשים בפורום יכולים להשתמש בו? 3. חשבתי לעשות בסימס מן ראליטי כזה ולשים בבית אחד 6 סימים 3 בנים ו3 בנות (נערים) האם הם יוכלו להתאהב כל בן בבת והפוך? זאת אומרת הם כמו משפחה לא? (אני יוצרת את כולם ביחד) והאם אני צריכה ליצור כל אחד בנפרד ולהעביר אותו אל הבית?? זהו, תודה מראש לעונים גל

האמת ששנה שעברה הייתי פה גולשת קבועה

בכינוי "ילדת השוקולד המקורית" עם אני לא טועה P: נגב שכבה ז' ^^

E l S i

New member
כשאת יוצרת יותר מסים אחד את צריכה להגדיר את

הקשר ביניהם- שותף לדירה, הורה/ילד/אח של או בן זוג. אם תצרי שישה נערים הם לא יוכלו לגור לבד. הם יצטרכו לגור עם מבוגר שיוגדר כהורה שלהם. אבל אם כשאת משחקת בהם המבוגר יעזוב את הבית או ימות הנערים יוכלו לגור לבד. אפשר לעשות עד שמונה אנשים בת אחת, אם אני לא טועה- אז תראי כבר איך את מסדרת את זה. אינ הרגתי פעם ארבעה מבוגרים בשביל ליצור משהו כזה. (לא ידעתי שאי יכולה פשוט להעביר אותם דירה...)

MiRi XD

New member
עונה ל2..

יש שניים.. אחד עשו פעם ופרצו אליו וגנבו אותו, ואחדשאני עשיתי.. אז תהני: שממשתמש:5777 סיסמא:5777

somwere else

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifוואי... אני כלכך מסכימה עם החתימה

שלך גמאני מכורה לשוקולד גמאני נגד התעללות בבע"ח גמלי יש סימס 2

טוב לדעת ../images/Emo13.gif

רק אותי מעצבן שאנשים כותבים שהם אוהבים חיות אבל בפועל לא עושים שום דבר כדי לעזור להן?

למעלה