היי...

היי...

אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון... או שאתם לא מתייחסים כאן לנשים שכותבות... בכל אופן... אני מאוד אוהבת את ההומאים ומעניין אותי להכיר את עולמם, צורת החשיבה, איך הם רואים את החיים. ותמיד רציתי שיהיה לי ידיד נפש שהוא הומו, שיוכל לייעץ לי בכנות בלי שיהיה לו אינטרס להכניס אותי למיטה שלו, אומנם יש לי המון חברות אבל אין בכלל מה להשוות בין חברות לידיד אמת שכזה. אז איכפת לך אם אצטרף אליכם לקצת? להכיר אתכם?

sidoni

New member
ברוכה הבאה....אולי נירקוד יחד

בדיוק הוצאתי עוגיות קוואקר מהתנור ויש קפה מאקינטה.... כמו שכל סטרייטית צריכה(!)חבר הומו כך כל הומו צריך(!)חברה סטרייטית העולם עגול אבל מאוזן. כל החברות הסטרייטיות שלי ניסו להשכיב אותי ליפני שהאביר על הסוס...( המתנפח)הגיע ואח"כ כולן היתחתנו כמו פיטריות של אחרי הגשם (לא איתי כמובן). אני במערכת יחסים כבר 7 שנים ויש לי גבר , איש , ילד. תינוק. מאהב, חבר, אחד שמבין ,אחד שלו מבין ,שמשאיר נעלים בכל מיני פינות ולא תמיד מרים את האסלה כשהוא משתין כל הגברים אותו הדבר אני אומר לך מי המציא אותם! אז ברוכה הבאה אנחנו גם סטרייט פרנדלים .

../images/Emo6.gif

אהבתי!!! אני לא ממש סטרייטית יש לי משיכה לנשים, עדיין לא מימשתי את הפנטזיה להיות אישה, אבל גם זה יגיע.

בופיק

New member
ברוכים הבאים

אני אישה ומתייחסים אלי בהמון אהבה, יש כאן התיחסות לכולם!!! נשים וגברים כאחד... זה המקום בין היחידים שאין פה הפליה או משהו בסיגנון!!! אני לא חושבת שאת צריכה לבחור את חבר הנפש שלך לפי זה שהוא הומו או סטרייט ... את צריכה לבחור את החברים שלך לפי האדם שהוא... לפי לפי הנטייה שלו... כל אדם רואה את החיים באופן קצת אחר בלי קשר להיותו הומו או לא... אני מאוד שמחה שאת כאן תרגישי חופשי לשתף, לדבר, לשאול ולספר... בופיק

yosef 30

New member
היי רוקדת על שולחנות

כולם מוזמנים למשפחת זוגיות גאה משפחה חמה תומכת , מקשיבה, מעודדת, ומקבלת כל אחד - כל עוד מכבד את בני הבית כמובן. אז מה, את רוצה חבר הומו רק בשביל לא יהיה את המתח המיני הזה להשכיב אותך למיטה? אני יכול לומר לך שהומואים הם אנשים מאוד מפתיעים
. ברוכה הבאה. את מוזמנת לספר לנו על חוויותך, זוגיות היא זוגיות באשר היא! יוסף.

תודה

"חבר הומו רק בשביל שלא יהיה מתח מיני " זאת ממש לא המטרה שלי, פירטתי למעלה מה הסיבות שלי. אני נשואה + ומאוד אוהבת את בעלי היחסים שלנו בלי עין הרע בסדר גמור, אבל לפני כשנה התגעגעתי לימים ההם של החיזורים, השיחות הטלפוניות שהיו לי עם האקסים שלי ו.. מעדתי, בהתחלה הרגשתי ממש לא טוב עם עצמי, רגשות האשם הציפו אותי, אך אני זקוקה לחיזורים, לסודיות הזאת - זה מחייה אותי.

yosef 30

New member
מעדת בקשר שלך לבעלך../images/Emo35.gif

אני רוצה להבין, בעלך לא יודע עם הרצונות שלך להיות עם נשים
הוא לא יודע שאת זקוקה לחיזורים, למתנות מרגשות, הפתעות
מה נרדם אצלכם בזוגיות שאת יכולה להצביע עליו, ולכן יש לך את הצורך של החיזור

ואיך זה שאת פה? מה משך אותך לפורום הזה?

אני רוצה ידיד נפש הומו מפני ש: הם רגישים, נחמדים, מבינים, לא מחפשים איך להכניס אותך למיטה, ואחרי הכל נראה לי שהעיצות שלהם יכולות להיות טובות, מכיוון שהם גברים ויודעים איך גברים מתנהגים ומרגישים. עם חברות זה שונה כי נשים לא מכירות את הראש הגברי טוב. ותודה על קבלת הפנים, נחמד פה נראה לי שאשאר כאן..

בופיק

New member
אני פה כי...

מאחר ורק נכנסתי אל העולם הגאה והייתי אחוזת פחדים, חששות, הלם, הדחקות, הרגשה שאני לבד, התחיל לפעום לו הרצון להכיר, לבדוק, לבחון ולראות את העולם הגאה... אולי אני לא באמת לבד? אולי יש עוד אנשים שמפחדים, שחוששים? אולי ואולי ואולי... מלא תהיות ובלבול... התחלתי להיכנס תחילה לפורמים של נשים, אבל לא מצאתי את עצמי שם, לא הרגשתי נוח להגיב ולכתוב וברחתי משם כמו שנכנסתי לשם....עד שהגעתי לכאן... פה מהיום הראשון שנכנסתי הרגשתי משהו אחר, עוד לא היה לי את האומץ לכתוב ולהגיב, אבל הרגשתי נוח מאוד לקורא את מה שאחרים כותבים, הרגשתי שאנשים פה מגיבים מהלב, כי באמת אכפת להם .. שגם אם התגובות לא תמיד הן מה שאתה מצפה או חושב שתשמע הן מנוסחות בצורה נעימה ולא פוגעת, בצורה שגם אם אתה לא מסכים אתה קורא ושואל את עצמך אולי יש משהו בדבריו, אולי זאת זווית שאני לא ראיתי ולא שמעתי קודם ולכן שווה להקשיב:) כשכבר התחלתי לכתוב ולהגיב הרגשתי שאני חלק ממשפחה קטנה, משפחה שנעים לי לחלוק איתה רגשות, תחושות ואפילו סתם סיפורים...הרגשתי שאני לומדת פה, לומדת על העולם, עלי על אחרים, לומדת לדבר ולהקשיב... קיבלתי ואני עדיין מקבלת המון תמיכה כאן! אני מודה פה לכל האנשים שתמיד מוצאים את הזמן להקשיב ולהגיב בצורה שכל כך כיף לשמוע!! אני מעריכה ואוהבת כל אחד מכם! אני שמחה שאת אוהבת את קבלת הפנים ושאת מרגישה נוח כאן:) תרגיש באמת נוח לשתף, לחלוק, להגיב ואפילו לשתוק עם זה מה שמרגיש לך.. שלך בופיק

וואוו אהבתי את הכנות שלך

וכן גם אני נכנסתי לפורמים של הנשים וממש לא אהבתי את כל ההתכתבויות שלהן. כנראה שהגעתי לבית חם ואוהב ואני שמחה על שמצאתי אותכם. מה הסטטוס שלך? ספרי לי קצת על עצמך.

בופיק

New member
אז זה הולך ככה..

אני נמצאת במערכת יחסים עם אישה בפעם הראשונה שלי.. אנחנו בערך 7 חודשים יחד, אבל היו המון פרידות בדרך אז אני לא יודעת להגיד בדיוק... אני גם לא ממש מהבנות שסופרות:) אני לא מהחוגגים חודש שנה וכו... אני חוגגת מתי שמתחשק לי ... נניח מחר כבר הודעתי לה שקמים מוקדם מאוד, אני לוקחת אותה לטיפוס על הר קרוב לחרמון לראות את הזריחה, לאכול עוגיות ולשתות תה לפני הלימודים:) תמיד שמבקשים ממני לספר על עצמי, אני לא יודעת מה להגיד... אם יש דברים ספציפים שמעניינים אותך תרגישי חופשי לשאול:) שלך בופיק

למעלה