היי,

EliRCh

New member
היי,

היי, אני חדש בפורום ויש לי שאלה: אני מתכנן לקנות שולחן אך אין לי מקום בבית ואני מתכנן לשים אותו במרפסת. השאלה היא האם הלחות/שמש/גשם וכדו' ישפיעו על השולחן? תודה רבה

EliRCh

New member
ד"א

זה השולחן http://www.billiard.co.il/home/itemdetails.aspx?mCatID=5526&categID=288&prodID=294

9ball master

New member
ברוך הבא לפורום!

אם אין מקום אז לא קונים..... כל האלמטים שציינת מהווים גזר דין מוות לשולחן, יש שולחנות שמותאמים לשימוש בחוץ אבל לא מביאים אותם לארץ. אני אישית גם לא הייתי קונה את השולחן הנ"ל גם אם היה לי ספייס ענק...

EliRCh

New member
תודה רבה!

על התשובה המהירה

EliRCh

New member
תודה רבה! +כמה שאלות

יש לי כמה שאלות שקשורות לשאלה הקודמת: 1) אתמול כשהייתי במועדון שמתי לב שיש כמה שולחנות שמכוסים בכיסוי מיוחד לשולחנות סנוקר (כל השולחן מכוסה חוץ מהרגליים). האם הדבר לא יגן על השולחן במרפסת? 2)יש פה מישהו שמשחק באזור רעננה? 3)ל9ball master- אשמח לדעת איזה שולחן היית קונה במקום זה ואם אפשר לרכוש אותו בארץ. תודה רבה לכולם

9ball master

New member
תשובה

לא יודע בדיוק איזה כיסוי ראית אבל הכיסויים שיש לשולחנות ביליארד הם על מנת להגן עליהם מאבק ולכלוך, זה לא יגן עליהם מפגעי מזג האויר. לפי הלינק ששמת בהודעה קודמת אז אני מבין שאתה מעוניין בשולחן פול. יש בארץ שולחנות של חברת Bilijardai, הדגם שיש בארץ נקרא Artango מדובר בשולחן ברמה גבוהה יחסית (ראה תמונה)

למעלה