היי =]

היי =]

טוב אז אני אפתח הודעת הצטרפות=] ממ.. אני חדש.. הגעתי לפה במקרה.. ומאוד מעניין פה, אז ניראה לי אני אשאר, מותר: :p נורא מעניין אותי הקטע של החלומות.. אני אישית בתור ילד, זוכר שהרבה פעמיים חלמתי וידעתי שאני חולם, ואפילו פעם אחת אני זוכר שחלמתי ורציתי לקום ולא הצלחתי אז צעקתי בחלום לאמא שלי ואז שקמתי שאלתי את אמא שלי אם היא שמעה אותי צועק [כמובן שלא].. עוד משהו שקורה לי בתקופה האחרונה, בד"כ זה קורה שאני ממש עייף. אני עוצם תעיניים ומנסה לישון אבל אני מנסה להתרכז בשינה כאילו למצב שבוא אני ממש נרדם [סתם מסקרנות] ואז כשהעיניים עצומות אז כאילו אני חולם אבל אני ער לחלוטיין. למשל פעם אחת הרגשתי כאילו כסא נפל עליי [אני לא זוכר שראיתי כלום או שמעתי] אבל באותו רגע פשוט קפצתי כאילו זה היה מבהיל.. או שאני שומע שמישהו שואל אותי מה השעה כמובן שזה לא באמת קורה, אבל אני ממש ער.. --- מממ חיפשתי במאמרים אבל לא מצאתי.. מהי שיטת המעלית? אני רוצה לנסות משהו היום בערב לפני שאני אשן.. =]

לקשמי

New member
נשמע כמו התחלה של ווילד

ווילד היא שיטה יחסית מתקדמת להגיע לחלום צלול מתוך עירות והתופעות שאתה מתאר כאן הן התופעות שמתוארות בתהליך הזה: לשמוע קולות מבחוץ או לראות אנשים שמסתובבים בחדר וכו'. כנראה שאצלך התופעות האלה קורות באופן טבעי. נסה לנצל אותן כדי להיכנס לחלום צלול.

ממ,, איך אוכל להיכנס?

כאילו להמשיך ככה? ד"א בזמן האחרון אני בכלל לא זוכר חלומות.. : \

לקשמי

New member
האמת שאין לי מושג

כי אף פעם לא הצלחתי את שיטת הווילד. (למען האמת גם לא ניסיתי יותר מדי...) אבל אם אכן זאת התחלה של כניסה לחלום אז כן, פשוט Let it be. כלומר תן לעצמך להיכנס לחלום תוך שאתה משתדל כמובן לא לאבד את המודעות.
לגבי אי זכירת חלומות, בדיוק גם אני פתחתי כאן שרשור בעניין למטה, גם אני, למרות שאני מנהלת יומן חלומות, יש תקופות שאני לא זוכרת את החלומות שלי. שווה לדעתי להשקיע בשיטות שקיימות לזכירת חלומות. הן מפורטות באתר של אלון ברמן וגם במאמר שצירפתי בשרשור למטה. (אם אין לך בעיה לקרוא אנגלית).

ממ..

אהה אז קראתי תהודעה שלך מקודם.. ממ קצת קשה לי לקרוא אנגלית.. באמת יש תקופות שאני זוכר כמעט כל יום את החלומות שלי ויש חלק [כמו עכשיו] שאני לא זוכר כלום .. תודה רבה =]

MetalSinagouge

New member
Hypnagogic jerks.

ככה נקראת התופעה עם הכיסא שתיארת. לי זה קורה בד"כ כשאני מחליט מסיבה לא ברורה לקפוץ מגרם ענקי של מדרגות. לא בטוח שזו התחלה של וילד, לדעתי זה כן היה מתפתח לחלום רגיל בסופו של דבר, אבל משהו פיזיולוגי התפקשש וכתוצאה מכך מה שראית הושפע מה"תיק" הזה. או שלהפך P-:

למעלה