היי

היי

אז ככה. אחרי חודשים ספורים בצבא השתחררתי (פרופיל 21) והתחלתי לחפש בכיוון של שירות לאומי. נרשמתי לעמותת שלומית והם חזרו אלי עם כל מיני הצעות למקומות שפנויים בשלב זה של השנה בתחום בו אני מעוניינת (לא לגור בבית, עבודה עם נוער בסיכון). הבעיה בשבילי הייתה שכל המקומות היו כשאני בת השירות היחידה, או עם עוד מישהי אחת שגם היא עדיין לא מאויישת, ואני מחפשת משהו יותר..קומונותי. בי"ב הייתי בכל מיני מיונים לשנת שירות דרך התק"ם במקומות כאלה וכמעט בכולם זו הייתה קבוצה, קומונה, ולא מישהו בודד, וזה מה שאני רוצה. הם אמרו לי שיש אצלם בשלומית שני מקומות שיש בהם קומונה ככה, אבל כולם תפוסים ואולי הם ירצו אפילו להמשיך לשנתיים כך שאפילו אם אני אתחיל כמו כולם בספטמבר הבא לא בטוח שאני אוכל לעשות שם. אני לא יודעת גם בדיוק איך זה עובד, אם נרשמתי לשלומית זה אומר שאני לא יכולה לעמותות אחרות? ומישהו פה אולי יודע על מקומות אחרים שבהם כן יש קבוצה קצת יותר גדולה של בני שירות (אפילו לא בתחום של נוער בסיכון)? תודה

מצטרפת לשאלה אחת:

האם ניתן להרשם לאגודה נוספת במקביל? (אני אהיה בקרוב במצב דומה מאוד לשלך, ומאכזב לדעת שזה המצב כרגע מבחינת מקומות שירות פנויים)

זה לא מייצג

אלא אם כן זה בדיוק גם מה שאת מחפשת,עבודה עם נוער בסיכון ומגורים לא בבית. לא מארו לי מה המצב בתחומים אחרים. עדיין מחכה לתשובה...

ואת אולי יודעת

אם יש באמת טעם? יכול להיות שבעמותות אחרות כן יהיה את מה שאני מחפשת, או שבשום מקום בו אפשר לעשות שירות לאומי לא נהוג שיש קומונה או משהו כזה?

למעלה