היי [:

just ortal

New member
היי [:

רציתי לדעת אם מישהו יכול לסכם לי מה קרה במתחילות מחדש בכל הפרקים של שבוע שעבר. לא הייתי בבית ולא ראיתי. אשמח אם מישהו יוכל לסכם לי. תודה רבה [:

chenby

New member
את כועסת...

במקום להתמקד בזה שלא תמצתו לך את הפרקים, תקראי את כל השרשורים האחרונים, ואז תדעי...

just ortal

New member
זה לא עוזר לי.אתם מדברים על

הדברים בכלליות ולא מסבירים בדיוק מה קרה. בכל אופן,חבל שאתם לא יכולים לכתוב ב10 דק' מה קרה,אני לא חושבת שזה כ"כ קשה. :/

just ortal

New member
לדוגמה:אתם רושמים..

"האימרות שאמר הכומר לג'יל" מה זה עוזר לי? אתם לא אומרים למה אמר,מה קשור כומר לג'יל? מבינה? אז חבל שבלי שום קשר מישהו כאן לא עושה סיכום פרק יומי. :/

chenby

New member
העיקר שיש את מי להאשים

אני לא זוכרת להגיד לך ספציפית מה הוא אמר, תראי את הסוד זה בכלליות מה שהוא אמר... כוח המשיכה.. אנשים כותבים את מה שהם זוכרים, ואפילו מפרטים הרבה יותר ממה שאני זוכרת מהפרק... כל אחד ורמת הזכרון שלו... תראי שידורים חוזרים יש ב2 בלילה ו8:40 בבוקר... ואם את לא יכולה לראות, אז קורה, אבל לא לבוא בטענות לאף אחד..

א ו ר3

New member
סליחה, אבל מישהו פה עובד אצלך?

לא ניראה לי . תדפדפי כמה עמודים אחורה ותוכלי לקבל תקצירים שכתבו כאן חברי הפורום . אף אחד כאן לא חייב לך שומדבר.

t a m i 2 5

New member
את מתעצבנת על משהו שאנחנו לא חייבים לעשות?

אף אחד פה לא חייב לאף אחד כלום. אני אישית לא כתבתי כי לא זכרתי את הפרקים ואני בד"כ זוכרת חלקים קטנים מהתוכנית ואם מישהו מזכיר פה משהו אני נזכרת ומגיבה בקשר לזה. אז במקום לבוא בטענות תחשבי אולי שאנשים לא זוכרים באמת ווואלה אולי אפילו לא בא להם לכתוב וזה בסדר. גם אני רציתי הרבה פעמים לדעת מה קרה בזמן שלא ראיתי ואי אפשר להכריח אנשים לכתוב מה היה כל אחד כותב מה שהוא זכר

just ortal

New member
אתם ראיתם אותי מכריחה אנשים לכתוב מה היה בכל

פרק? לא. אני פשוט אמרתי שזה יהיה נחמד גם כדי שהפורום ייראה יותר רציני ויהיה יותר כיף וגם כי זה באמת שימושי ויעיל. ואתם לא חייבים לכתוב לי מה היה.אתם לא עושים טובה לאף אחד. רק תחשבו מה היה קורה אם אתם הייתם במקומי והייתם רוצים לדעת מה קורה ולא הייתם יכולים לראות. ותמי,אין לי אפשרות לראות גם בשידורים החוזרים.אני כמעט לא הייתי בבית בשבוע שעבר. הקיצר,אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי מה היה,אם לא,אז אין בעיה.אני אישית יודעת שאם הייתי במקומכם,הייתי כותבת למי שלא ידע מה קרה.זה לא לוקח המון זמן.

t a m i 2 5

New member
כשאת כותבת "אתם ממש נחמדים".... NOT!

כשאת באה בטענות למה אתם לא כותבים אז זה אומר שאת דורשת מאיתנו לכתוב. וכן קרה לי מלא פעמים שפיספסתי פרקים ולא סיכמו פה אני לא יכולה להכריח אף אחד לכתוב..אני יכולה לבקש אבל לא לדרוש.. אני הייתי כותבת לך אם היה לי זכרון טוב אבל אין לי ואני אזכר בדברים אם מישהו יכתוב קודם. בכל אופן מקווה שיכתבו לך אם מישהו זוכר

just ortal

New member
טוב,אז אולי זה רק

נשמע ככה. אני לא הכרחתי ולא מכריחה אף אחד לסכם לי את הפרקים של השבוע שעבר. פשוט נורא הכעיס אותי שלא הגבתם לי. ויובל-אוקיי,תודה [:

Y. Welis

New member
לא ראיתי את כל הפרקים (וגם חלקם לא הוקלטו)

כך שלא אוכל לתת תיאור כרגע, אבל ממה שתואר בפורום בפרקים 407 ו-410 אפשר לקבל תמונה. בגדול לא קרה הרבה.

למעלה