היי

XspiritX

New member
היי

היי חברה ממצב? התגעגעתי אליכם :D נראה לכם עשו ללבנון אוכלוסין רשמי ?טוב עכשיו ראיתי אוכלוסין חדש ללבנון ונראה שהוא רשמי ... ולצערי הרב שהמולסימים הם הרוב המוחלט שם שהם לא מהווים כ70% כפי שפעם אמרו והקהילה הגדולה השיעים שמהווים כ 40% ... זה בכלל לא נכון והיום השיעים הם מהווים רק 27.4% מכלל אוכלוסיית לבנון והם לא הקהילה הכי גדולה .... וההקילה הכי גדולה שם הם הסונים שמהווים 29.3% כפי שהיוו המורנים בשנת 1932 ... והמורנים הם האולכוסיה השלישית בגדול שמהווים רק 19.2% כירידה של 13.5% משנת 1920 . המוסלימים מהווים כ 57.3% והדרוזים רק 5.5% והנוצרים מהווים כ36.7% המוסלימים:- סונים 29.3% השיעים 27.4% העלויא 0.6% ס"כ 57.3% נוצרים:- מורנים 19.2% אורתודוכס 7.3% קתולים 5.3% ארמנים 3.3% פרוטסטנט 0.5% נוצרים אחרים 1.1% ס"כ 36.7% דרוזים 5.5%

nOway1

New member
לא מצאת יהודים ../images/Emo13.gif

לצערי הרב המוסלימים לא שולטים רק על לבנון אלא על הכול אירופה ועוד מעט על כל העולם . אבל אלוהים גדול ..
תודה על המידע פאיז ..

XspiritX

New member
יש

יש יודים מיעוט ממש קטן קטן שמהווים כ0.2% מכלל לבנון שמרכזם בביירות

XspiritX

New member
ועל ביירות

ביירות היא מרכז לסוניים והם הקהילה הכי גדולה שם שמהווים כ 45% מביירות הסונים 45% שיעים 16% ארמנים 12% אורתודוכס 9% מרונים 6% קתולים 4% SRYIAN 2% נוצרים אחרים 5% דרוזים 1% ס"כ המוסלימים מהווים 61% מכלל ביירות והנוצרים 38% והדרוזים 1 %

salt of earth

New member
מאיפה הנתונים?

כי ככל שידוע לי לא עושים ספירת אוכליסין רשמית בלבנון, אלא אם כן אני טועה חוץ מזה, זה די ברור שהנוצרים כבר לא הרוב בלבנון אבל גם 36.7% זה מרשים. אני מזכירה לכם יש ישנם כ 9 מליון מרונים במערב
כלומר הרבה יותר מכל המרונים שיש בלבנון. טוב לראות אותך בפורום ידידנו
איך הולך לך בבית הספר? אגב, יש לך קשרים עם מנהל האתר של בית הספר שלכם?

salt of earth

New member
מברוק ה"בצפר" החדש

אז מאיפה הנתונים על אחוזי האוכלסיה בלבנון , מה לא רוצה לגלות את המקורות שלך

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיי פאייז ברוך החוזר../images/Emo20.gif

מי רוב מי מיעוט ..זה יעניין סטיסטית אבל מפה ועד להביע את זה עם מורת רוח , ולבוא עם צער למה יש כלכך הרבה מוסלמים זה לא מתאים לרוח הפורום ולא לי אישית!
מצטערת! תאהבו אחד את השני..זוהי מצוותנו!! ומה שרשור זה עושה חוץ מפילוג ותחושות שליליות
? לא רק פאיז, זה עלה בפורום כמה פעמים, וגיניתי את זה כמה פעמים, ואולי שווה להזכיר לכולנו להסתכל שוב בהודעת המנהלת לפני הכתיבה, כי זהו לא פורום דתות, או ויכוחים או השוואות... אני מתארת לעצמי איך ירגישו הרבה חברים טובים מוסלמים שיכנסו ויראו הנימה הסמוייה פה!! זוהי הרוח שבנו?

למעלה