היי

היי

קיבלתי את הקישור לפורום דרך A GIFT OF LOVE לא יודעת כל כך אם רוצה לדבר על הנושא אני דיי מתעלמת מזה (אבא נפטר.. לפני 6 שנים) ואני חושבת וכואבת את זה רק ביום האזכרה שלו. אני יודעת, אסור להדחיק וחשוב לדבר על מה שכואב.. אבל יש לי כל כך הרבה על הלב שאם התמקד גם בזה פשוט אתפוצץ.. אז אני כאן.. ותבורכו.. שבת שלום

nOway1

New member
ברוך בואך !!

זכרנו לברכה ..!!
שהיה לך שבת שלום וסוף שבוע מתוק..
תבורכי גם את
שמי ג'ורג'..

eshkolit32

New member
שלום לך../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

וברוכה הבאה אל הפורום שלנו. אני מצטערת לשמוע על אביך. כאן את לא חייבת לדבר על שום דבר שאת לא רוצה לדבר עליו. את יכולה רק לקרוא דברים שאחרים כותבים, את יכולה רק לכתוב על דברים שטוב לך לכתוב עליהם, את יכולה להתנהג איך שבא לך ואיך שאת מרגישה. עם הזמן אני מניחה שדברים ישתנו אצלך אבל לא כדאי לדעתי לזרז תהליכים באופן מלאכותי. זה נכון שזה לא בריא להדחיק, אבל לפעמים אנחנו חייבים לעשות את זה לתקופות מסוימות, אחרת לא נוכל לתפקד. לכן קחי לך את הזמן, מקווה שתישארי איתנו ותרגישי כאן כמו ב-

shirli6

New member
ברוכה הבאה

כל חברה של גיפט היא חברה שלנו! את מוזמנת להישאר, לקרוא ולהגיב כשמתחשק לך. אולי בהתחלה זה קשה, אבל אח"כ זה משתפר וקשה להאמין עד כמה זה טוב לפרוק את הכאב הזה מעלייך ולקבל תמיכה. מקווה שתישארי איתנו!

ברוכה הבאה

מזדהה עם כאבך...אני איבדתי את אבי לפני חצי שנה... אני מבינה את הקושי לדבר...להוציא...כי הכל נראה כל כך ריק לפעמים...שכל הזמן שבעולם לא יספיק... אך זו קהילה מקסימה...שמקשיבה ותומכת... כאן....לכל מילה שלך יש משמעות.... לכל טיפת כאב שלך....יש הקשבה... שמחה שאת כאן.

A GIFT OF LOVE

New member
היי בובה,

שמחה שקפצת! את תמיד מוזמנת לכאן כשנוח לך. אל תראי בפורום מחויבות... רק רציתי שתדעי שאנחנו תמיד כאן!

למעלה