היי

לצערי...

סתם סתם סתם.. וחזי הוריד נקודות בחידון לשקד ביגלל שעשיתי משהו מטומטם ולא מצחיק.. כימעט כמו אסתר אחות של משה ואין לכם מה לידאוג אני לא יצא מביתר אולי אולי אולי אם יעשו לי שטיפת מוח אני יעבור מעוז אבל לא ניראה לי.. מעוז שקד אריה שאין לו מיתחרה!!!! בסדר סתיוי? אז רוגע אני נישאר... ואיי עוד מעט סוכות.. .צחוקים

אאאאאאאאאאאא

כן הברזתי אולי לא נורא.. אני יפצה אותך מבטיח...

מתנה<?!

מה אני רוטשליד.. טוב אני יפצה אותך... ניראה כבר איך ואם תחכי יפה יפה עד למחנה.. תדעי ראשונה מה הפיצוי

נוווווו

אמרתי שאני יפצה אותך.. ומגיע לך ואני יפצהה ..סו דונט ווארי.. בי האפי

שלי יותר יפהה...

המוטו שלי זה: אם זה מרגיש טוב לכו על זה!! מוטו פי 1000 משלך! וכדי שהפיצוי שלי יהיה שווה אחרתת זה לא נחשב!

מזה המוטו המפען הזה??

חחח מעפןןןןןןןןןן שלי הכי טוב.. ויהיה טוב מה את בלחץ?

העייפות הרגה אותי!

אני יודעת שאני יקבל פיצוי חסר לך ולא! השאלה אם הוא יהיה שווה כמו שאני רוצה
ואין לי כוחח לריב איתךך על של מי יותר שווה אני מתה מעייפות...בוא נסגור 50-50??

טוב אחי

מה שתגיד.. מה את מדברת על עייפות.? אני קם מחר בבוקר.. נוסע לכינרת ווליוםםם אנשים תהנו לכם פה בנתיים כמה את רוצה שהוא יהיה שווה?.. גם לי אין ממש כוח.. ולא ניראה לך שאני יסכיפ לפשרה הזאתי?? בחיים לא

שאני עייפה אני עצבנית!

שווהה מאוווווווווווווווווודדדדד שווהההה!!! תקום תסע... בוא נתערב שאתה לא מצליח לראות שם כלווםם?!?! תזהרררר כי שלי הרבה יותר שווה שלא נתחיל לשאול פה אנשיםם ברורר?!

חחח

אווה למישהי חסר פה כמה שעות שינה... וזה לא לאנט כאילו גם לאנט חחח קיצור ישרוטה אין לי מושג מה אני כותב לך.. אבל תנסי להביר לי מה את רוצה בתור פיצוי.. ושיהיה לילה טוב לכל אנשי הפרום היקרים נדבר ביום שישי למה אני בווליום כינרתתת

לילה טובץץץץ תהנה מחר!

אני רוצה הפתעה שווהה! ואיזה חסרות לי שעות שינה? ישנתי 15 שעות יגנובב! אני מרגישה כמו הארנב של אנג'י או מה שזה לא יהיה! יאללה לך לישון ימסטול!! לילה טובב

למעלה