היי

היי

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה אני חדשה בפורום וקוראים לי עינב אממ אני לא הכי מכירה אותם אבל הם ממש מגניבים אז שני דברים 1. איפה אפשר להשיג בארץ והכי כדאי באזור השרון דברים שלהם? 2.איפה אפשר להוריד פרקים עם תרגום לעברית?

MR Lordi

New member
עונה על 2

לא צריך דיבוב
הם סתם עושים קולות

עונה על 1

אני לא מאזור השרון ככה שאני לא מכירה אבל אני כן מכירה באזור ת"א ברחוב בוגרשוב, יש 2 חנויות, אני זוכרת רק שם של אחת שניקראת שיגא (SHIGA) ויש להם שם חולצות ממש יפות ומגניבות שלהם.

mafakit

New member
היי! ברוכה הבאה!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

המ.. אני יודעת שיש חולצות שלהם בשוק הכרמל שם במן דוכן כזה של חולצות.. זה עולה 40 ש"ח יש בדיזינגוף סנטר בחנות UFO [כניסה משער 6 חנות ראשונה מימין] יש להם גם חולצות שלהם.. אבל אין מבחר גדול.. ויש בדיזינגוף סנטר חנות שעושה הדפסים על חולצות אז יש להם שם איזה 4 או 5 תמונות של HTF ואת יכולה להביא מהבית על DISK ON KEE תמונות שאת רוצה והם ידפיסו לך..

אוקיי תודה

אני חושבת שאני יביא על דיסק אונקיי ואלך לחנות שמדפיסה בעיר שלי כי חבל סתם להיכנס לתל אביב בשביל חולצה היי, את מפורום אבריל לאבין,לא?

M0AVRIL

New member
היי! את מפורום אבריל לאבין!!

אבל בטח לא זוכרת אותי..

yoorinet

New member
WELCOME :)

לא צריך תרגום הם לא מדברים רק משמיעים כל מיני קולות משונים o_O אולי לשנייה אחת המדובבים שלהם שוכחים ואומרים איזה "WHAT" או משו אבל בשביל חצי מילה לא צריך תרגומים XD...

למעלה