היי..:)

היי..:)

שלום לכולן/כולם..אני חושבת שאני פונה לפורום הכי מתאים...ללא ספק..:) אז זה הולך ככה.. אני יוצאת כבר שבועיים עם נחלוואי שחוזר 14-3. עכשיו, הבעיה פה היא לגמרי אחרת. זו לא פעם ראשונה שאני יוצאת עם חייל קרבי, אבל זו פעם ראשונה שאני ממש רוצה את זה. במשך כל השבועיים האלה נפגשנו רק פעמיים שפעם אחת בכלל רק הכרנו באיזשהו פאב. כל השבועיים האלה אנחנו בטלפונים איזה 3 פעמים ביום, זה כבר הפך להרגל כייפי, וכל פעם שהוא רק יכול הוא מתקשר והוא הכי חמוד בעולם, ואני חושבת שזו רק פעם שנייה בכל החיים שלי שבאמת רציתי מישהו ככה. אבל יש בעיה קטנה שאני חייבת התייעצות וחוות דעת של אנשים בשביל לדעת אם זה בסדר או לא. ביום שהכרנו (הכרנו בערב), הכרתי גם בבוקר מישהו שידיד שלי מהבסיס סידר לי. במשך השבועיים האלה גם דיברנו בSMS (הוא גם קרבי והוא חוזר גם פעם בשבועיים) ואמרנו שניפגש שהוא יחזור מהבסיס.. אבל לאט לאט הרגשתי שאני מעדיפה את הנחלוואי שלי, וטוב לי איתו, והוא בן אדם כזה טוב שלא יכלתי לשאת את המחשבה שאני כביכול הולכת להיפגש מחר עם מישהו אחר (אפילו סתם ככה) ולהסתיר את זה ממנו. אז לכן שיתפתי אותו היום בזה ודיברנו על זה בטלפון וזה היה נשמע שהוא ממש מפחד על הקשר שלנו. ראיתי שהוא לקח את זה קצת קשה. במשך השבועיים האלה עם הנחלוואי הוא לא ממש הביע איזשהו רגש מסויים, היינו מדברים בהודעות ובטלפון והכל והוא היה כותב לי שהוא מתגעגע אבל לא יותר מזה. היום אחרי השיחה שלי איתו שסיפרתי לו על הקרבי שהייתי אמורה לפגוש מחר, קיבלתי ממנו הודעה אחרי 20 דקות (ובכלל חשבתי שהוא ישן כי הוא בקושי ישן בצבא והוא ממש נירדם לי בטלפון לפני שניתקנו) שהוא מעריך את זה שסיפרתי לו את זה והוא גם כתב את המשפט "אני אוהב אותך" ושהוא שמח שהכל טוב בינינו. עכשיו- השאלה שלי. מה אני אמורה לחשוב? זה באמת יכול להיות שאחרי שבועיים מישהו ייכתוב לי את המילים האלה? זה אפשרי? אחרי שקיבלתי ממנו את ההודעה ממש חייכתי וממש היה לי טוב, כי אני ממש רוצה אותו ואני מרגישה אליו גם משהו חזק בלי שום ספק..אבל המילים האלה קצת גדולות בשבילי. אם זה עוזר אז עוד פרט קטן - הוא לא מהארץ, הוא נמצא רק שנה בארץ הוא בא לכאן מארה"ב כדי להתגייס, הוא מדבר עברית אבל עם מבטא נורא כבד ואנחנו משתדלים לשלב בין השפות כדי שגם יילמד עברית. האם זה משנה את המצב? האם זה אומר משהו? אני ממש אשמח אם תענו לי, ושמחה בכלל אם תקראו! לילה טוב!:)

Clueless Maiden

New member
אממ

האמת גם אני הייתי מפקפקת אם מישהו היה אומר לי שהוא אוהב אותי אחרי שבועיים. הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות לדעתי זה לשאול אותו על זה. לשאול אותו למה הוא התכוון, כי לפעמים את אומרת לאנשים שאת אוהבת אותם, והכוונה היא לאוו דווקא במובן ההוא. אני מניחה שזה אפשרי, הרי כל הרומנטיקניות בפורום כבר אמרו שהן מאמינות באהבה ממבט ראשון. אולי זה בדיוק זה. אהבה ממבט ראשון.

ToryMaster

New member
יש פה שתי אפשרויות

1. הוא באמת מתכוון לזה, וזה מאוד לגיטימי, אפילו טבעי. 2. הוא בוחר את המילים שהכי קל לנסח לרגש שעוד לא לחלוטין מגובש. כלומר, במקום להגיד "אני מאוהב בך" או "אני מתאהב בך", הרבה יותר קל פשוט להגיד "אני אוהב אותך" ולסגור עניין. זה יכול להגיד שזה רגש שפשוט מתפתח אצלו. למה שזה ישנה את המצב? את רוצה להיות איתו, טוב לך איתו, מה זה משנה?

דעתי...

לכי על זה ושיהיה המון בהצלחה. כמו שיעל אמרה יש לזה שתי אפשרויות. או שהוא באמת אוהב אותך, כן אחרי שבועיים זה אפשרי. אני אמרתי לנוכחי אחרי פחות משבועיים כי הרגשתי שזה זה, היו לי מספיק קשרים בעבר כדי להבין שהרגש הזה הרבה הרבה יותר חזק ואמיתי. ואפשרות שנייה היא, שהוא לא יודע איך להעביר אלייך את מה שהוא מרגיש, הוא רק שנה בארץ ואולי אפילו לא מכיר את המושגים, מחבב, מת, חולה וכו'. בכל מקרה, יש לו רגשות אלייך, בין אם זה כבר אהבה או רק חיבה או משיכה, יש רגש, וזה טוב. אז שיהיה בהצלחה. ואת כמובן מוזמנת להשאר בפורום.

למעלה