היי

קוקי500

New member
היי

עייפה לפנות בוקר שומעת את יהודה כמה קל להתחבר אליו וכמה נעים לי להקשיב לו בשעות האלה שאני לא יישנה אם יכולתי רק לדעת... אולי הייתי נירגעת ונחה בשעות כאלה חושבים על כל מה שלא רוצים ונזכרים במה שהכי ... רוצים לשכוח בקיצור היי נעים מאוד שמי סיגל חדשה אבל מקווה להרגיש כאילו הייתי כאן מאז ומעולם ...

shay poli

New member
אהלן סיגל,ושוב ברוכה הבאה.

אני מקווה שלא לקחת אותי ברצינות,הבנתי בדיוק למה התכוונת ולא אמרתי שאמרת משהו רע או שגוי. פשוט התכוונתי שאם לא הייתי מכיר את יהודה והייתי קורא הודעה כזו אז כנראה שהיא היתה מחזקת את ההרגשה של "יהודה זמר דיכאוני" מה שנאמר לא ביקורת כלפיך אישית אלה פשוט זה הזכיר לי משהו שחשבתי שאולי כדאי להגיד. חוץ מזה הכל טוב ויפה,אני אפילו מרגיש קצת לא נעים על קבלת הפנים לא התכוונתי להעליב או לפגוע חלילה וחס. את מגיעה להופעה של יהודה ב16?

קוקי500

New member
אתה דווקא נחמד ...

לא כועסת אני אוהבת שכל אחד אומר את דעתו אולי אני הגיע להופעה הבאה בגלל התנגשות בתאריכים ותודה על קבלת הפנים ותשמע אני מבינה אותך אבל אנחנו באותו צד...

shay poli

New member
ברור,ואני שמח שאת לא כועסת.

חבל שלא תגיעי להופעה בקיסריה,כי אני לא ממש בטוח שההופעה הבאה תהייה בקרוב. אבל תמיד יש הופעות בזאפה,וגם אני בטוח שנעדכן איך היה,למרות שהכל צפוי וידוע מראש (במובן החיובי).

היי, סיגל, ברוכה הבאה

מוזמנת להישאר, ברוכה הבאה לפורום המעריצים המושבעים של האחד והיחיד ואין שני לו - יהודה פוליקר!!!!

למעלה