היי

סקאברס

New member
היי

יש ליי תהיה על עצמי, יותר נכון שאלה למי שמבין, יש לי ידיד נורא קרוב.. הוא סיפר לי שלפעמים הוא מקבל מין התקפות מוזרות, מן הרגשה מסחררת -הוא מספר לי שהוא רואה את עצמו מכוסה בדם.. ושזה גורם לו תענוג-כמו מיין,..והדם הזה שלו, הוא הראה לי באיזו קלות הוא יכול לחתוך את עצמו..כול הידיים שלו חתוכות, אבל הוא לא רוצה למות, הוא פוחד מהמוות...אבל זה מוזר כול כך התחושות שהוא חוה...יש לו בחד רציורים שהוא צייר עם הדם שללו, ... אני ממש מודאג ממנו...הוא מגיב כמו כול אדם עם הוא ניחתך פתאום מזכוכיית... אבל אני רואה אותו כולו מרוכז כשהוא עושה את זה לעצמו.. עם מישהו אמבין.. תודה

גרא.

New member
ממעט הפרטים שמסרת,נראית התנהגו

התנהגותו של חברך,מנותקת מהמציאות,כאשר הוא למעשה מסכן את עצמו.והשאלה היא מתי הוא יתחיל להנות מדמם של אחרים,אולי מדמך שלך..אם אכן התופעה היא כפי שאתה מספר,חברך זקוק לאשפוז דחוף,לבדיקת מצבו הנפשי.יתכן ואינו אלא מתחזה,אבל מאד יתכן שהוא חולה ,ולא אסתכן בספקולציה במה..ואם כך הוא זקוק לטיפול תרופתי,או אשפוז.שוב אם אכן חברך מתנהג כפי שאתה מתאר,חובתך היא לפנות למשטרה,ולדאוג לכך שהוא יאושפז בבי"ח לבדיקות.האישפוז נעשה על ידי הפסיכיאטר המחוזי,אחרי שהוא מקבל את המידע המתאים,ויתכן גם אחרי בדיקה ראשונית של הבחור.סקאברס,עליך קח עליך את האחריות להביא את חברך לטיפול. גם כחבר,וגם לפי החוק..לטיפולך המיידי !!

סקאברס

New member
../images/Emo60.gif

אני מצטער גרא, נורא מצטער.. באמת שאני לא עובד על אף אחד..אבל כול מה שאמרת לי נשמע מוגזם.. האם לא חשבת שיכולה להיות הנאה מזה?.. תחשוב קצת ..תנסה לדמיין, בחיי שאתה מגזים....אתה זוכר את הרחם? את השקט?...אתה מכיר מזה המציאות? נכון שהעולםם שלנו מטורף?לפעמים זה כול כך מטורף שתאר לך שאתה יכול לחזור לאותו מקום שקט..אותו מקום חמים ושקט....לפעמים אני מפחיד את עצמי...באמת שכן...לדבר הזה היתה התחלה כשהיתי נער..בנסיון התאבדות.. אני לא יודע מתי גיליתי את האוצר של הטוב הזה...טוב אני אומר כי זה עושה כול כך כול כך טוב, אני מפחד לכתוב לך שוב גרא, תכתוב לי אבל אל תנסה לפנות אלי בשום צורה,אני ממש מבקש, אני אדם רגיל..מה שכתבת עלי כשהיתי הידיד של סקאברס הוא מוטעה, טעית גרא...אני אדם נורמאלי..לכול אחד יש התמכרות,לכול אחד, טוב אני ממש כבר לא יכול...להמשיך לכתוב לך, הלב שלי דופק כול כך חזק,אתה ממש לא מכי רא ת זה גרא..שיהיה לך ייום טוב

גרא צודק

הבנאדם חייב טיפול בין אם אשפוז או תרופות או פסיכולוג או כמה מהם ביחד. הרי שום דבר לא קורה סתם, יש סיבה שהידיד שלך עושה את זה ואולי הסיבה שלו היא לא כ"כ תמימה כמו שנראה לו בעצמו... אדם

סקאברס

New member
סליחה

אני פשוט נורא מבולבל.. נורא מבולבל ממך... התחושות המציפות האלה הם שלי..שלי, אני אדם נורמאלי בהחלט שחושב ורואה, אבל עם תחושות שונות ממה שיש לאחרים...זה כמו לקחת סם טוב, שום דבר לא קיים חוץ מזה ...ברגעים האלה...ואני רוצה שזה יהיה בכולי..בכול גופי ונפשי..במקרה שלי זה דם..אז מה?לאנשים אחרים זה יכול להיות משהוא אחר.......אתה מבלבל אותי גרא... בבקשה תסביר את עצמך אליי..

נונינה

New member
אם פנית לגרא אז אולי...

גם לך מציקה ההנאה הזו שלך, ולו רק בגלל שהיא נשמעת לאחרים (כדי לא לכתוב)לכולם מוזרה במקרה הטוב והרסנית ומסוכנת במקרה הרע. אני שמעתי שיש אנשים שבגלל תחושות אשמה שאינן תמיד מודעות נהנים (כן, ממש נהנים) לפצוע את עצמם. אולי כדאי שתפנה לאיש מקצוע באופן אישי על מנת שביחד תנסו לרדת לסוף התופעה הזו שלך. או לחלופין אתה יכול לחפש חומר קריאה בנושא, אולי זה יעזור לך להבין את עצמך והגורמים להנאה הזו שכל כך שנויה במחלוקת.

עילית33

New member
שלום סקאברס../images/Emo122.gif

אכן שמעתי על מקרים כאלה בעבר. יש אנשים הנהנים מתחושת הדם , המראה הריח וכו, אולם קייצמת בהנאה זו כסנה אשר אתה מןדע לה בוודאי. אני לא הייתי ממהרת לחרוץ את דינך כאדם בר אישפוז. אין ספק כי הנאה זו חורגת מהנורמה והבעיה איתה היא שהיא גורמת לך לפציעות שעלולות לסכן אותך. אני בטוחה שאתה סקרן לדעת מה מניע אותך לתחושות אלה ועל כן אני ממליצה כן לפנות לאיש מקצוע ולנסות לברר מהם המניעים הפנימיים למה שקורה לך. בכל מקרה אין להזניח את המצב וכדאי שתפנה לעזרה !!! ושאלה נוספת לי אליך אם אפשר: האם זה מעורר בך גם גירוי מיני?

למעלה