היי!!

היי!!

לפני שאני יתחיל אני מבקשת בקשה אחת קטנה: אני מביעה בהודעה הזו את הדעה שלי..ייתכן שלכמה מכם תהיה דעה שונה אז אני מבקשת לא לצאת עליי ישר..תבינו שגם לאחרים יש דעה שונה משלכם וזה בסדר לגמרי
אז ככה: ראיתי את כל הטלנובלות הישראליות של הוט. הכי התמכרתי למשחק החיים ולטלנובלה בע"מ. כשאמרו שתהיה סדרה עם מתאגרף שהוא יהיה יהודה לוי די התאכזבתי
מיהודה לוי אמרתי יופיי הוא שחקן טוב זה יהיה מעולה
אבל לא התחברתי לרעיון המתאגרף
חלף כמה זמן ובמקום מתאגרף זה קבוצת כדורגל
נורא שמחתי,אני מתעניינת בכדורגל וחשבתי ש
ויהודה יהיו ביחד שילוב מנצח
. התחלתי לראות את הסדרה, העונה הראשונה פשוט התמכרתי - לא יכולתי לפספס את המנה היומית שלי ב8 בערב בלי לדעת מה קרה לסער ומיטל ומה עשתה ליאן ומה קרה לאיציק וסמדר ורני וריטה [חפרתי,העיקר שהבנתם ת'רמז
] . נגמרה העונה,בתמימותי חשבתי שנגמרה לה עוד סדרה נפלאה בהוט שמצטרפת לתוכניות שהכי אהבתי, אבל פתאום הוחלט על עונה שניה. עונה שניה אמרתי
במקרה של השמיניה זה היה מאוד מוצלח, אבל באלופה
אמרתי לעצמי - מה אכפת לך תני עוד צ'אנס אם כל כך אהבת את העונה הראשונה מה יהיה בשנייה - מה כבר יקרה
יותר נכון מה לא קרה: לעונה השנייה הצטרפו שחקנים חדשים ואהובים. חלקם מוכרים וחלקם לא. חלקם יודעים לשחק וחלקם יודעים לקבל פרוטקציות ולקבל משחק תמורת שוחד. אבל היי אסור לשכוח עובדה חשובה - הצטרפו יוצרים חדשים. אין יותר את דרור נובלמן השנון שכל פרק הצליח להדהים אותי מחדש
... כל פרק התחיל להיראות כאילו העלילה היא מסטיק שטעמו כבר נגמר. העלילה כבר התחילה להסתבך. כבר לא הבנתי מה אני רואה על המסך. זה היה נראה לי בולשיט גדול. תוסיפו לזה את העובדה שיש שימוש בטו מאצ' רעיונות ממוחזרים[שאני לא יפרט כי אני מניחה שאתם כבר מכירים אותם.] ועוד תוסיפו שאין את מילי&טובה&ג'לל&דריה. אחר כך חזרו אלינו טובה ומילי אחרי הפסקה מטומטמת של העונה[מילא אם היה סוף מותח- אבל סוף צפוי כדוגמת סער נזכר בהכל,אלא מה.....] אבל הקסם הפסיק.. חשבתי שכשיחזרו הכל יהיה כמעט כמו פעם...לירון ומירב שיחקו נהדר אבל מה שווה משחק טוב בתסריט עלוב
בנוסף,יש לנו את קארין טבת המהוללת שהיא בעצם חברה של ג'וש הלא הוא עודד מנשה בביצוע די גרוע [וזה במילים עדינות
] שהיא בעצם ויקי מבית שאן אבל יש לו חברה והיא אלינור אבל הוא בוגד בה כי היא רוצה לשמור על בתוליה עד החתונה. בקיצור כל פרק הוא W.T.F מה הם רוצים ממני??? להרוג אותי?!?! טוב,אני יודעת מה תגידו- אם זה כל כך גרוע למה את ממשיכה לצפות. והאמת היא,אני רואה מתוך עניין לראות עד כמה שפל הגענו. מעונה כ"כ טובה ומוצלחת של סדרה עוד יותר מוצלחת אנחנו מגיעים לעונה הכי גרועה באלופה. תסריט חרא. שחקנים טובים[אבל לא כולם...]. ועוד להגיד שהוט זה הדבר הכי חם. ב ו ל ש י ט חברים. אסורה הצפייה מגיל 8
אסורה הצפייה בכלל
אני שואלת אותכם, מה אתם מוצאים בעונה שנייה כ"כ גרועה
באסון הטלווזיוני הכי גדול שהיה אי פעם
זהו,אני מבקשת ממכם שוב לא לקפוץ עליי רק הבעתי את דעתי
. תגיבו אנשים אני מקווה שיש לכם דעה על העונה הזו. אז זה הזמן לספר מה אתם חושבים על זה.

khzh120

New member
וואו

כתבת הרבה... אבל את יודעת מה... את צודקת בהרבה דברים. סדרה לא מציאותית.

סבבה שהבעת את דעתך חחח אבל..

הגזמת
האסון הטלוויזיוני הכי גדול שהיה אי פעם ? ממש לא . חח אבל סבבה דעתך היא לא דעתי

למה שנקפוץ עלייך?

לכל אחד יש דעה. וכולם צריכים לכבד את זה גם אם הם לא באותה דעה. אני מסכימה איתך כמעט בהכל, ועוד שכחת להוסיף את המעברים הדיבליים האלה.

danit1234

New member
אל תדאגי לא נצא עלייך ../images/Emo6.gif

שלא כמו הרבה אנשים שבאים לפורום כדי "לבקר" וסתם זורקים לאוויר משהו כמו "האלופה זה גרוע " "השחקנים גרועים" "הפרקים משעממים" את באמת ביקרת דברים מאוד מסוימים וזה לגמרי מקובל וברור שתרצי להביע את דעתך באופן חופשי . אז ככה חלק מהדברים שאת אומרת נכונים, דרור הוא תסריטאי באמת גאון שבמחינת תסריט העונה שעברה באמת אולי הייתה קצת יותר טובה, ויכול להיות שבאמת כבר לא כ"כ מעניין אותך.. זו דעתך וזכותך המלאה . למשל אותי זה בכל זאת ממשיך לעניין זה נחמד והכל למרות כל השינויים אני די נהנת לראות את זה, ואם לך לא את יכולה לא לראות ואם את רוצה בכל זאת לראות המשך צפייה מהנה

danit1234

New member
ולגביי שאלתך בסוף

קודם כל אני ממש לא חושבת שזה אסון טלוויזיני ובטח שלא הכי גדול שהיה . ולמה אני באופן אישי רואה אותה ? כי בכל זאת העלילה מתפתחת מכל מיני כיוונים כל הזמן שלפעמים מעניינים, יש קטעים בסדרה שבאמת מצחיקים, וכנראה הרבה בגלל השחקנים יש שחקנים ממש טובים לדעתי ונתחיל בשרון אלכסנדר הנהדר, יהודה לוי, עפר , אלי דנקר , מירב גרובר, מיכל , מוסקו וכ' וכ' וכ'. וכמובן יש באלופה את מה שאם אין בטלנובלה היא לא שווה וזה בכל זאת המשהו הממכר - אתה מרגיש את הצורך להמשיך ולראות .

liaush

New member
אני לא אגיד שאין אמת בדברייך

כי זה לא נכון. אבל האמת שלי היא שפשוט התעייפתי מכל האנשים האלה המלעי ביקורת ולעומת הכל ממשיכים לראות. ובאים לכאן בשביל מה? בשביל לפרוק?! הפורום הוא לא קליניקה לפריקת עצבים! אתם לא מרוצים מהעונה אז אל תראו אין לי תגובה אחרת למה שכתבת. כי את צודקת. העונה לא מה שהיא הייתה, יכול להיות שגם התסריט לא משהו ונכון קשה להם לשחזר את ההצלחה אבל עדיין. זו הטלנובלה שלנו!. זה HOT! זו פאקינג האלופה!. שאנחנו כ"כ אוהבים!. אז מה אם היא פחות טובה מהקודמת? זה אומר שצריך להשמיץ אותה ולהפסיל אותה? אולי במקום לחפש איך להפיל אותה תחפשי גם את הדברים הטובים כי לכל דבר יש 2 צדדים הצד הרע והצד הטוב. לדעתי היא ממש לא גרועה. היא לא טובה כמו הקודמת אבל היא רחוקה מלהיות גרועה. טלנובלה גרועה? שלא תדעו מצרות!. כי טלנובלה גרועה לא הייתם יכולים לראות אפילו חצי שעה!. להגיד לך ת'אמת? אותי לא מעניינים כל העניינים האלה של כל הדמויות המשניות כמו קארין יעל ג'וש, אלינור אסי הם ממש לא מעניינים אותי.. אותי מעניין סער! סער! סער! ועוד פעם סער! וכל מה שקשור אליו. זו העלילה העיקרית שמעניינת אותי ווזו גם אחת הסיבות שבגללן אני כ"כ מכורה גם לעונה הזו!!. ואני לא מאמינה איך בן אדם יכול לשפוט בצורה כזו סדרה שעשתה לו את החצי שנה שעברה?!?! אותי האלופה כבשה! ולכן גם אם היא פחות טובה אני אמשיך לתמוך בה ובחיים לא אפסיל את הדבר שעשה לי כ"כ טוב על הלב!. אני חושבת שכבר הבהרנו למישהי שכתבה כאן הודעת ביקורת על האלופה וכמה שהיא שונאת אותה. ואני חושבת שכולנו כבר הבהרנו לה שאם היא כתבה את ההודעה הזו בשביל לגרום לנו לחשוב כמוה אז היא בהחלט יכולה להסתלק=/. אני בטוחה שאת לא צריכה את ההבהרה הזו.. ותביני לבד שאף אחד כאן לא יפסיק לראות האלופה ואף אחד כאן לא מחפש איך להוריד מהערך שלה. תגידו תודה שמביאים לכם טלנובלה! השם ישמור היו יותר גרועות!. נותנים לכם? תקחו! מרביצים לכם?! תברחו!. מספיק כבר לחפש איפה לפסול הביקורות כבר חוגגות בפורום הזה כבר אי אפשר להכנס לפה בלי להתעצבן בזמן האחרון! תלמדו להנות ממה שיש לכם ותגידו תודה שבכלל יש לכם!
!

danit1234

New member
נכון יש הרבה נכון במה שאמרת !

בעיקר כל הקטע שכולם מחפשים את מה דפוק מה רע למרות שיש הרבה טוב =\

ילד רע 16

New member
למה את שוללת את דעתה?

אין לך זכות לשלול את הדעה שלה. הפורום הוא לא מקום לפרוק בו עצבים, אבל היא ממש לא עצבנית אם תשימי לב. היא לא באה לפרוק כלום. זה פורום - שצריך לדעת לקבל גם ביקורות והערות שליליות. אגב, הביקורת שלה היא מאוד בונה לדעתי (בעקיפין). היא הביעה את דעתה באופן ראוי, לא העליבה, דגפה/קללה, או התגרתה. שמרה על הכללים, בקרה מה שהיא חושבת לנכון - פרטה ונמקה, בתגובתך את מתייחסת אליה בזלזול. זה לא מה שאת היית רוצה לקבל, נכון ? זכותה להביע את דעתה! ככה היא חושבת! וכן, את יודעת מה? הפורום נועד גם כדי לפרוק - ביקורות. הרי איפה היא תגיב אם לא כאן? זה פורום האלופה. צריך לדעת לספוג גם קצת ביקורות. זאת הדעה שלה, ואת צריכה לכבד את זה. אם התעייפת מכל אילו שמבקרים ולכאורה לא מוצאים שום דבר טוב (שזה לא נכון - כי היא מצאה גם דברים טובים, והיא לא בקרה במובן הרע של המלה) - אז אל תגיבי. תפסיקי להתאמץ, כדי לא להתעייף. את שוללת את דעתה כאילו את אומרת לה לא לגלוש כאן, זה לא נכון ולא פייר. אל תגיבי אם לא בא לך, אל תקראי - אבל את לא יכולה להחליט על מישהו אם הוא יגיב או לא או יביע את דעתו. נראה שהיא ממש צריכה לפחד. מזל שהמשפט האחרון הציל אותה, בסה"כ זו רק דעתה.

liaush

New member
גם זו הייתה רק דעתי! מובן?!

התעצבנתי מזה שאנשים מלאי ביקורת על האלופה וממשיכים לראות. וזו אחת הסיבות שאני לא נכנסת לפה כמו פעם כי אי אפשר להיכנס לפה בלי להתעצבן וממך באמת שלא ציפיתי לתגובה אחרת כי אתה בעצמך שונא את האלופה אז אין פלא! הבהרתי לה שלכל דבר יש 2 צדדים הצד הטוב והצד הרע . האלופה היא לא כזו גרועה ואם היא הייתה באמת כ"כ גרועה אף אחד כאן לא היה רואה אתם סתם מחפשים מה לפסול ועל מה להתלונן! נ-מ-א-ס אתה מבין את זה?! פשוט נמאס! וזה שהתערבת לי! עכשיו בדעה זה כ"כ מכוער מצידך בעיקר אם גם אתה בעל דעות שליליות על האלופה!. י אלה מיציתי פה=/ שלום!

HILA46

New member
את סתם לוקחת קשה

מבקרים את האלופה...אין לנו שום דבר רע נגדך כל אחד ודעתו כפרע. ונכון כמו שאמרת ואמרת נכון למרות כל התגובות פה ממשיכים לראות אני לפחות רואה ת'עונה הזאת מתוך הרגל, מתוך התמכרות כי מה לעשות אי אפשר להפסיק לראות אחרי עונה שלמה אבל להגיד שאני רואה מתוך הנאה מתוך סקרנות?!? הכי לא.

liaush

New member
../images/Emo45.gif

אבל היא ביקשה שנגיב נכון?. היא רצתה לדעת מה אנחנו חושבים אז הגבתי.. נכון ההגבה שלי הייתה קצת קיצונית כי הייתי עצבנית שכתבתי את זה, אבל עדיין אמרתי דברים נכונים אני לא חושבת שצריך להתנפל עליי בגלל זה
ואת צודקת במה שאמרת.

HILA46

New member
בכל מקרה

תגיבי איך שאת רוצה וכמה שאת רוצה אל תתעצבני חח

danit1234

New member
דווקא מאוד אפשר להפסיק לראות

כנראה אתם לא רוצים מספיק
"אין לא יכול יש לא רוצה !" XD

ואוו את מזה מגזימה../images/Emo6.gif

כי אם שום דבר לא היה מושך אותך בכל זאת לראות את העונה הזאת היית מפסיקה... למה סתם לראות משהו שמעניין אותך בידיוק כמו שחיי המין של האנטילופות המדבריות מעניינים אותך?... אם לא היית אפילו קצת, הכי קצת שבעולם, נהנת מהסדרה-היית מפסיקה בלי לחשוב פעמיים, תאמיני לי

HILA46

New member
תראי

לא אמרתי שכלום לא מושך אותי בעונה הזאת בכל זאת עוד יש את טובה ומילי
התכוונתי שאין כבר את ההתלהבות הזאת או את ההשתוקקות הזאת שהייתה בעונה שעברה שכל יום ויום חיכיתי שרק יבוא 8 כדי לראות האלופה או יותר נכון את סערמיטל
עכשיו? זאת סתם עוד סדרה רגילה בשביל להעביר ת'זמן ותאמינו לי שהדברים מדברים בעד עצמם..אתם פשוט לא מבינים כמה אנשים שאני מכירה הפסיקו לראות או לעקוב בגלל מה שנהיה מהעונה הזאת.. חבל להם.. אבל כל אחד ודעתו מה אני אגיד לך

למעלה