גליתוש LOVE הילי
New member
היי!!
לפני שאני יתחיל אני מבקשת בקשה אחת קטנה: אני מביעה בהודעה הזו את הדעה שלי..ייתכן שלכמה מכם תהיה דעה שונה אז אני מבקשת לא לצאת עליי ישר..תבינו שגם לאחרים יש דעה שונה משלכם וזה בסדר לגמרי
אז ככה: ראיתי את כל הטלנובלות הישראליות של הוט. הכי התמכרתי למשחק החיים ולטלנובלה בע"מ. כשאמרו שתהיה סדרה עם מתאגרף שהוא יהיה יהודה לוי די התאכזבתי
מיהודה לוי אמרתי יופיי הוא שחקן טוב זה יהיה מעולה
אבל לא התחברתי לרעיון המתאגרף
חלף כמה זמן ובמקום מתאגרף זה קבוצת כדורגל
נורא שמחתי,אני מתעניינת בכדורגל וחשבתי ש
ויהודה יהיו ביחד שילוב מנצח
. התחלתי לראות את הסדרה, העונה הראשונה פשוט התמכרתי - לא יכולתי לפספס את המנה היומית שלי ב8 בערב בלי לדעת מה קרה לסער ומיטל ומה עשתה ליאן ומה קרה לאיציק וסמדר ורני וריטה [חפרתי,העיקר שהבנתם ת'רמז
] . נגמרה העונה,בתמימותי חשבתי שנגמרה לה עוד סדרה נפלאה בהוט שמצטרפת לתוכניות שהכי אהבתי, אבל פתאום הוחלט על עונה שניה. עונה שניה אמרתי
במקרה של השמיניה זה היה מאוד מוצלח, אבל באלופה
אמרתי לעצמי - מה אכפת לך תני עוד צ'אנס אם כל כך אהבת את העונה הראשונה מה יהיה בשנייה - מה כבר יקרה
יותר נכון מה לא קרה: לעונה השנייה הצטרפו שחקנים חדשים ואהובים. חלקם מוכרים וחלקם לא. חלקם יודעים לשחק וחלקם יודעים לקבל פרוטקציות ולקבל משחק תמורת שוחד. אבל היי אסור לשכוח עובדה חשובה - הצטרפו יוצרים חדשים. אין יותר את דרור נובלמן השנון שכל פרק הצליח להדהים אותי מחדש
... כל פרק התחיל להיראות כאילו העלילה היא מסטיק שטעמו כבר נגמר. העלילה כבר התחילה להסתבך. כבר לא הבנתי מה אני רואה על המסך. זה היה נראה לי בולשיט גדול. תוסיפו לזה את העובדה שיש שימוש בטו מאצ' רעיונות ממוחזרים[שאני לא יפרט כי אני מניחה שאתם כבר מכירים אותם.] ועוד תוסיפו שאין את מילי&טובה&ג'לל&דריה. אחר כך חזרו אלינו טובה ומילי אחרי הפסקה מטומטמת של העונה[מילא אם היה סוף מותח- אבל סוף צפוי כדוגמת סער נזכר בהכל,אלא מה.....] אבל הקסם הפסיק.. חשבתי שכשיחזרו הכל יהיה כמעט כמו פעם...לירון ומירב שיחקו נהדר אבל מה שווה משחק טוב בתסריט עלוב
בנוסף,יש לנו את קארין טבת המהוללת שהיא בעצם חברה של ג'וש הלא הוא עודד מנשה בביצוע די גרוע [וזה במילים עדינות
] שהיא בעצם ויקי מבית שאן אבל יש לו חברה והיא אלינור אבל הוא בוגד בה כי היא רוצה לשמור על בתוליה עד החתונה. בקיצור כל פרק הוא W.T.F מה הם רוצים ממני??? להרוג אותי?!?! טוב,אני יודעת מה תגידו- אם זה כל כך גרוע למה את ממשיכה לצפות. והאמת היא,אני רואה מתוך עניין לראות עד כמה שפל הגענו. מעונה כ"כ טובה ומוצלחת של סדרה עוד יותר מוצלחת אנחנו מגיעים לעונה הכי גרועה באלופה. תסריט חרא. שחקנים טובים[אבל לא כולם...]. ועוד להגיד שהוט זה הדבר הכי חם. ב ו ל ש י ט חברים. אסורה הצפייה מגיל 8
אסורה הצפייה בכלל
אני שואלת אותכם, מה אתם מוצאים בעונה שנייה כ"כ גרועה
באסון הטלווזיוני הכי גדול שהיה אי פעם
זהו,אני מבקשת ממכם שוב לא לקפוץ עליי רק הבעתי את דעתי
. תגיבו אנשים אני מקווה שיש לכם דעה על העונה הזו. אז זה הזמן לספר מה אתם חושבים על זה.
לפני שאני יתחיל אני מבקשת בקשה אחת קטנה: אני מביעה בהודעה הזו את הדעה שלי..ייתכן שלכמה מכם תהיה דעה שונה אז אני מבקשת לא לצאת עליי ישר..תבינו שגם לאחרים יש דעה שונה משלכם וזה בסדר לגמרי