ומנסיון מר: במידה והזמנתם בכרטיס אשראי לא שלכם, יש להביא צילום של תעודת הזהות של המזמין, צילום כרטיס האשראי שלו, ויפויי כוח בכתב מבעל כרטיס האשראי שמאשר לכם להוציא את הכרטיס.
) אבל באמת נראה לי שהיא התחלה לשחרר הכל ולא לחשבן לאפאחד = פסיכית וחליפת הליצנטורי מעידה על כך אפילו יותר מהפאות. (איפשהו מסתובב לו ליצן ערום.. ש.ל.) ...רגע רגע רגע... שלא יהיה ספק, אני מתה עליה ככה שתבוא כבר
האלבום הזה שונה ומיוחד אפילו בשבילה והיא באמת נשמעת כמו 5 זמרות שונות לפעמים. אני בהחלט מרותקת, אבל הוא לא הכי טוב...ומצד שני עדיין לא התרגלתי אליו מספיק (?)
מי שלמד באופן רציני מוזיקה יכול לתת לנו איזה סיכום על הסגנונות שבהם טורי שרה? כמה שירים נראים הם השפעה די חזקה של סגנון מסוים, האם לכל שיר יש סגנון "שמכתיב" את הסגנון שלו?
מוזיקה שנכתבת בסגנון מסוים מכתיבה את הסגנון של הביצוע אם בשירה או בנגינה. היום במאה 21 הכל אפשרי ויש פרשנויות לכל דבר ודרכים אומנותיות חדשות כבר היו שלל עיבודים לסגנונות מוזיקה מסוימים לסגנונות מוזיקה אחרים מהם בתכלית. או שזה עובד או שלא. בעיקרון,טורי מוגדרת כזמרת בלדות רוק-פופ למרות שהמוזיקה שלה רחוקה שנות אור מלהיות פופ אבל ככה רוב מבקרי המוזיקה מגדירים אותה. היא לא באמת זמרת פופ ולא באמת זמרת רוק,היא נחשבת לזמרת אקלקטית,אספנית,גם הכיוון המוזיקלי שתמיד הוליך את האלבומים שלה השתנה עם השנים.
גוספל, בלוז, ג'אז, אפילו סול, מוזיקה קלאסית כמובן, רוק'נרול, אפילו פרוגרסיב אני חושבת. בצורה מסוימת, מיוזיקלס, אופרה.. היופי אצל טורי הוא העירוב המיוחד שלה בין כל הסגנונות הנ"ל ובטח עוד ששכחתי.
באמת על הכרטיסים הם לא כתבו, אבל על החשבונית כן. משהו הזוי קצת. בכל מקרה, כתוב שם שההופעה בשעה 20:45, ומנסיון קודם השעה הרי זה של תחילת מופע החימום... בקיצור נראה לי שיהיה בסדר. אני גם קבעתי ללכת עם מישהי ששומרת שבת (אני אישית לא, אז אני אהיה שם בערך מהבוקר), ונראה לי שהיא תסתדר. רק כדאי לחפש חברים שגרים כמה שיותר קרוב לאזור נראה לי.