היי

נשמה 15

New member
היי

מה קורה? הכול טוב אני כרגע נימצאת בתקופה רעה ! יש לי הרבה לחץץץץץ על הראששששש קשה לי מאודדדדדדדדדדד! בימיוחד בתקופה הזאות רעה לי מאודדדדד

pynokyo

New member
היי נשמה

אם זאת נחמה את לא בודדה ישנם הרבה אנשים עצובים בעולם כאלה שגם להם כל כך אומרים שצרת רבים - נחמה לטפשים ובאמת זה מרתיח את העצבים לשמוע שגם כואב לאחרים אבל אם רוצים להתגבר על היאוש צריך לשנות את הגישה בראש אם מתאמצים מאוד תמיד אפשר לראות את החצי המלא של הכוס אפילו אם בכוס יש רק כמה טיפות צריך לשמוח על מה שיש ולא לבכות על מה שאין. מה שאין - אין הכאב והצער לא יביאוהו למצב אחר. אבל אם נשמח על ה"יש" נקבל אנרגיות חיוביות ונוכל להתמודד עם כל צרה. בקיצור, אל דאגה יום הולך ויום בא הכל נע ונד משתנה וזז גם תקופות רעות חולפות ואת מקומן מחליפות עונות נפלאות. החשוב הוא לא לרחם על עצמנו אלא לעשות דברים שישמחו אותנו. אל תשקעי במרה שחורה צאי לבלות - חפשי דברים שמעניינים אותך ושעושים לך טוב. תראי שתוך זמן קצר החיוך והשמחה שוב ילוו אותך. יום טוב שיהיה לך נשמה.

נשמה 15

New member
תודה על עזרה

יותר קשה לי ועכשיו אני מיסתכלת על עצמי על כול הדרך שעשתי לעצמי בראש את הפיסגות הכי גבות את המפלים שעשתי אולי זה רגע של חולשה לא יודתע מה אני רצה באמת קשה לי עכשיו יותר מידי פעמים זה רק חתיתחות האשמה הנפילות מהרגלים והכאבים שרצו פה=]

pynokyo

New member
אהבתי את הדימוי שלך "פסגות ומפלים"

זה גרם לראות בדימיוני פסגות הרים מושלגות או לחילופין ירוקות - עם נוף מדהים המשתקף מעליהן ומפלים עוד יותר נפלא - מפלי מים שוצפים או מטפטפים תלוי בעונה פשוט מדהים איך דימוי קטן מכיל בתוכו עולם ומלואו הדימוי הזה אם תדמייני לך תמונות אמיתיות של טבע - תראי שהכל חובק ונושק אחד לשני הכל קשור אחד לשני אין יום בלי לילה אין חורף בלי קיץ אין הרים ללא מפלים זה הכל שזור במעגל שלם אחד. תחשבי על זה - תראי שזה מקסים. שמה שאת חווה עכשיו זה חלק משלם - חלק מגלגל החיים. שיהיה לך בהצלחה - תמיד יש אור בקצה המנהרה.

נשמה 15

New member
באמת קשה!

עם כול כושי שלי אשמח שנדבר בטלפון ונשהיא חברות באמת שאמח אף פעם לא היתה לי חברה כזו שאמח מאוד ואולי לנסות אני אוהבת אותך ! תנסי לעזור הכול יכול להישתפר עם רק נצליח אוהבתתת

תגידי לי

אם את נמצאת בתקופה קשה ורעה, למה את אומרת שהכל טוב? אולי כדאי להפסיק עם הדבורים הבנאליים האלה: "מה קורה? הכל טוב" ולהתחיל להגיד את האמת ברצינות על מה שמרגישים? אני מאד מקוה שתתאוששי, תקופות רעות יש כל הזמן אבל לומדים להתמודד אתן ולמצוא בהן את הטוב, והחשוב ללמוד לפתור את הבעיות ולהקל על מצבנו. את זה לומדים מנסיון ומטעויות וגם מחוכמת חיים.

למעלה