היי....

טליטל1234

New member
היי....

אתם לא מכירים אותי אבל אני מכירה כל אחד מכם.... אני נמצאת בפורום כבר כמעט שנה...מהרגע שהעונה הרביעית עלתה... אמנם הייתי קוראת סמויה אבל ראיתי את כל מה שכתבתם פה. קיבלתי אומץ בלכתוב הודעה פה ולמרות זאת אני מחליטה שלא להצטרף לפורום... החלטתי לעזוב את כל תפוז בגלל מישהו שבמקרה רק אתם מכירים... ורגע לפני שאני עוזבת רק רציתי לומר לכם שקראתי פה כל מילה שלכם ושאתם ממש אחלה!!!! ודרך אגב-ראיתי ברחוב ילדה אחת מהפורום שלכם שעזבה...נראה לי שקראו לה דנונה משהו...היא גרה בכפר סבא? אני זיהיתי אותה ברחוב מהתמונות שלכם אבל לא היה לי נעים ללכת כי היא לא מכירה אותי חחחחחחח בהצלחה בכל מה שתעשו ואני מקווה שאם אני אחליט בעוד כמה שנים לחזור אני אראה את הפורום הזה קיים!!!
חיבוק גדול לכל אחד מכם!!! טלי

go goldi

New member
../images/Emo24.gifנעים לשמוע דברים כאלה...

הדונונה משהו זו בטח דניאלה... חבל שאת עוזבת את תפוז, היית יכולה להצטרף לפורום, לבוא למפגשים, ועידות, טאקי וכל השטויות שלנו. מקווה שתחזרי יום אחד ותראי שהפורום עדיין קיים

Pijamist

New member
המון זמן? אני חושב שכדאי שתצטרפי אלינו:‏-)

חבל שאת עוזבת, תחשבי על זה שוב את תמיד יכולה להצטרף לפורום, אני מבטיח לך שתהני בפורום.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif למה את לא מצטרפת ? ../images/Emo13.gif

מי זה המישהו הזה ? מה הוא עשה לך ? תגידי לי ואני אפוצץ אותו מכות ! חח סתאאם אבל באמת מה הוא עשה לך ?

../images/Emo24.gif חיבוק בחזרה

חבל שלא תצטרפי...את נשמעת מאוד נחמדה... אין לי מושג בגלל מי או בגלל מה את רוצה לעזוב אבל חבל! הדלת שלנו תמיד פתוחה בפנייך! כייף לראות שיש קוראים סמויים בפורום

../images/Emo24.gif חבל שלא תצטרפי

וחבל שלא היית פעילה
מקווה שתשני את החלטתך, תמיר.

../images/Emo24.gif

תבואי תבואי אנחנו מחלקים עוגיות בחינם ולא נושכים (רובנו לא
) סתם
ממ טוב אני יודע על המישהו הזה..ומעדיף לא לדבר על זה. חבל שאת רוצה לעזוב את תפוז, יהיה נורא נחמד אם תצטרפי..תזכרי יש עוגיות בכלמקרה, תחשבי על זה טובטוב

טליטל1234

New member
תודה לכולכם אבל אני בכל זאת לא אצטרף...

אני מעדיפה להתרחק מתפוז כרגע... אני לא רוצה להגיד גם בגלל מי-אם הוא ירצה הוא יגיד.... סלי4-הוספתי אותך למסנג'ר שנתת לי במסר ואני אכתוב לך הכל...את כל הסיפור....

slee4

New member
היי טלייייייייי

אוקיי,יצא לי לדבר איתך ולהבין את הסיפור אבל הוא זה הוא ואנחנו אלו אנחנו...למרות שאני קצת בשוק מכמה מהדברים שסיפרת אבל את מוזמנת להצטרף מתי שרק תרצי:) תתחברי שניה למסן

למעלה