היי :)

israeli alias

New member
היי :)

היי מה קורה? אני הדר ואני קוראת כאן כבר איזה חודש ככה... אני די מכורה ל CSI...במיוחד LAS VEGAS הבעייה היא שאין לי כבלים אז מקליטים בשבילי ואני צופה בזה שעות ככה בכיף שלי...:) אחרי שנכנסתי לפורום הזה נהייתי מכורה גם ל-GSR...ואני מחכה בקוצר רוח לעונה השמינית, מתי אתם אומרים שהיא? באוקטובר...המון המון זמן לחכות במתח... בכל מקרה...אני מחפשת את הפרק שבו איזה אחד מצמיד לשרה סכין לצוואר וגריסום רואה את זה או משהו כזה...תוכלו לעזור? תודה מראש
נ.ב מצטערת שלא שירשרתי....

ברוכה הבאה!

היי, אני אדי! ברוכה הבאה ותהני פה! לפי מה שאני זוכר אז הפרק שאת מחפשת הוא Commited, פרק 20 מעונה 5 של ווגאס.

Lee1392

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

גם אני מכורה קשות לCSI וואגס ואוו וזה פרק מצוייןןן!
בכל מקרה, היי אני לי

israeli alias

New member
תודה לכולכם =]

באיזו עונה של
CSI LAS VEGAS יש הכי הרבה קטעים של GSR? אני בטוחה שיש כאן עוד מכורים כמוני שמחפשים קטעים כאלו בנרות... איזה קטע אתם הכי אוהבים? אני עדיין לא ממש בקיאה בכל העניין...צפיתי בהרבה קטעים וראיתי שיש הרבה בעונה החמישית והשביעית... אנא תחלקו את ההתמכרות שלכם....
נ.ב אני יודעת שאני חדשה...אבל היום יש לי יום הולדת 17 :)

hitchhiker218

New member
דבר ראשון:

ברוכה הבאה
(כי עדיין לא אמרתי..) דבר שני: כוווווווווווווווווווולם פה מכורים לסצינות ה-GSR! כולם
ואין לי מושג באיזה עונה...
וכמובן המווווןןןןןן מזל טוב!!!!!! שנה הבאה חוקיות ילדה

הו, מזל טוב!!! ../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

תוכלי להעזר באתר http://www.grissomsararomance.com העונה עם הכי הרבה קטעי GSR, קשה להגיד, אף פעם לא ספרתי... ולדעתי זה גם לא משנה, אני מעדיף שלא יהייו קטעי GSR כל פרק, אלא פעם בכמה פרקים ככה, כי אחרת זה יאבד מה"קסם" שלו עם כל פרק נקבל סצינת GSR. והקטע GSR שאני הכי אוהב הוא מעונה 7, סצינת הגילוח
זה כ"כ טוב! אעעע

hitchhiker218

New member
חח היה כזה ברור

שלך תהיה תשובה או קישור לGSR... חחחחח יש לך קישורים להכל...

israeli alias

New member
תודה לשניכם../images/Emo9.gif

מכירה את האתר וחורשת עליו כל יום...:) הסצנה הזו של הגילוח באמת יפה..ואתם צודקים יש כל כך הרבה סצנות שלהם יחדיו...וגם אני רוצה לחשוב שבכל פרק תהיה סצנת GSR... זה באמת יהיה מגניב... הם בנו את כל הסיפור אהבה שלהם כל כך טוב...זה רק גורם לי לרצות להיות כבר באמצע אוקטובר...
וואי זה ממכר!! לגבי CSI ניו יורק, הקשר בין לינדסי לדני מהיר כזה ולא כמו בGSR מרתק אבל בכל זאת באיזה פרק בעונה 3 הם מתחילים לצאת?? שלא תבינו לא נכון, אני גם אוהבת את כל החקירות והמז"פ שבתוכנית...השילוב בין זה לרקע של הדמויות עצמן זה מה שעושה את הסדרה כל כך טובה...(כמובן שגם השחקנים...
) אתם צופים גם בסדרות נוספות כמו "ללא עקבות", "NCIS" ו"חוק וסדר"? הן סדרות ממש טובות...(כמובן שCSI עולה על כולן אבל...) שוב תודה :)

../images/Emo45.gif כ"כ מסכים!

הקשר בין לינדסי לדני באמת מהיר, משעמם, צפוי וחרוש כזה... וכבר איפשהו באמצע עונה 3 לפי מה שאני זוכר. רציתי לראות חוק וסדר, אבל יש להם מלא עונות וכמה סדרות ואין לי זמן לראות, למרות ש Special Victims Unit נשמע מעניין. פאקינג תפוז :\

israeli alias

New member
כן

יש להם מלא עונות (חוק וסדר) כמובן שלא ראיתי את כולן...את הSVU אני רואה כל שני בערב בערוץ 11...בהחלט מעולה כל פרק שאני רואה ממש מהנה...:)

למעלה