היי:]

היי:]

אני חדשה כאן:] אמילי בת 14 מחדרה>>" אני קוראת פה כבר כמה ימים וכולכן מדברות על חבילה לג'וני, או משהו כזה. אני יכולה אולי לקבל הסבר או משהו? בפרטי או כאן.. לא משנה לי. מקווה להשתלב

שרון710

New member
היי אמילי../images/Emo24.gif

דבר ראשון- ברוכה הבאה!! לגבי החבילה- אנחנו רוצות לשלוח חבילה לג'וני כם כל מיני דברים:) תעברי כמה דפים אחורה תמצאי המון שירושרים לגבי זה.. תהני=]

שרון710

New member
../images/Emo207.gif

משו נחמד של ג'וני- http://www.stardoll.com/en/dolls/3/Johnny_Depp.html

cowgirl Ms

New member
ברוכה הבאה....

לגבי החבילה- בנות הפורום מתכננות לארגן משלוח לג'וני דפ, שבו יהיו מכתבים, דיסקים, תמונות וכ'ו...

cowgirl Ms

New member
התיכנון הוא

להיפגש מתישהו בחופש הגדול, לארגן במפגש את כל הדברים שרוצים לשלוח... עוד לא היה את המפגש המדובר, אז אני מניחה שכן.. .:)

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה הבאה D:

נעם, 14 וחצי, ת"א. חשבנו לאגן חבילה XD; הממ... ואני ושני (SHaNINuSH55) מנסות לשלוח אימיילים לכל מיני עיתונים כדי למצוא כתובת שאליה נוכל לשלוח את החבילה. אז חבר'ה (וזאת הודעה לכולם): תבינו שעד שלא תהיה כתובת אין מה לארגן את החבילה אז זכרו את זה תמיד XPP;;.

SHaNINuSH55

New member
הכתובת של הסוכן זו האופציה האחרונה מבחינתנוו

אממ כבר כתבתי איפשהו.. שאנחנו לא יכולות להיות בטוחות שאחת מהכתובות שמצאנו באינטרנט היא האמיתית!
ובגלל שאנחנו הולכות להשקיע בזה כסף.. כדאי שנהיה כמה שיותר בטוחות שאנחנו שולחות את החבילה למקום הנכון..

מעריב לנוער וראש1 לא יכולים לעזור לנו?=] ../images/Emo4.gif

לשלוח לנו כתובת או משהו?=]

shira the star

New member
היי שמי שירה וגמאני מחדרה !!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif!!

השתלבות נעימה !!!

HakunaMatata15

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני נועם, השתלבות נעימה בפורום הכי שווה בתפוז...=]

ברוכה הבאה! השתלבות מהירה ומהנה!=] ../images/Emo24.gif

וד"א - כן, אנחנו באמת חושבות לשלוח חבילה לג'וני שלנו, אבל זה לוקח קצת זמן לארגן את הכל ולסדר מפגש...=] את מוזמנת להכנס לפורום בקביעות ולהתעדכן!=]
או, לחילופין, לחזור כמה דפים אחורה ולראות את השירשורים הקודמים שפתחנו בנושא הזה...=]

למעלה