היי :S

shiraha

New member
היי :S

היי אני שירה ממעו"ז ראשל"צ מצטרפת חדשה למעו"ז חדש ואבוא גם לאירוע בשפיים נעים להכיר ואשמח להכיר. =]

ברוכים הבאים...

אני מתאר לעצמי שאת חברה של חן שהוא צירף אותך, אז ברוכים הבאים. תמיד חברות של חן הם חברות שלי (אבל לא להפך).

shiraha

New member
חחח

כן, חן צירף אותי:p הוא לא מפסיק לדבר על זה שבסוף השתכנעתי ואני אנסה.. נעים להכיר=]

CHEN106

New member
טחח כן הא?

זה מזכיר לי חזי שאתה עדיין לא סיפרת לי על מאורעות השבת של הקורסים... וד"א מעו"ז ראשל"צ מתרחב וחוץ משירה יש יל עוד חניכה, אחותה הצעירה של אהרונה (כיתה ח') שאני אכין אותה לצאת לקורס ההדרכה בסוכות והכל...

חן, אני קצת מתקשה לישון בלילה אחרי השבת...

אבל זה בגללך.... קיבלתי הרבה רמזים בחיים שלי. ניהלתי מערכת יחסית אחת או שתיים. אני ניסיתי להתחיל עם בנות. בנות ניסו להתחיל איתי. גם בנים. אבל מעולם לא קיבלתי רמז כל כך חד וכל כך ברור כמו הרמז שקיבלתי ממך באותה שבת של הקורסים. איך שנכסתי עם הרכב שלי לנורדיה, היחיד שקיבל אותי היה אתה (אור פשוט לא אוהבת אותי, והמדריכים היו בסדנא) והמשפט שאמרת לי היה מאוד פשוט:"וואו!אתה חזי ברסי, אתה נראה הרבה יותר מגניב ממה שחשבתי..." אשמח לקבל הסבר.... אגב, בת כמה שירה ומאיפה היא מכירה אותך ? (השאלה מיועדת לשירה)

shiraha

New member
אממ

אני בת 16 כמעט וחצי. ואני וחן מכירים מכיתה ט', כי שידרנו ביחד ברדיו.. כאילו הכרתי אותו בקורס של הרדיו ואז בי' שידרנו יחד.. אממ הוא היה חטיבה לידי אבל עכשיו הוא איתי בבצפר.. ואנחנו ידידים דיי טובים.. חח

CHEN106

New member
XDDDDD

לא יעזור לך חזי לא תוציא הומו גם אם ממש תתאמץ. אמרתי לך יש לי את הסטיות שלי והן ממש לא אתה. בכל אופן דיברתי עם צופיה והתלהבתי גם מעניין הדוסיות שומרות נגיע ודוסיות כוסיות מירושלים אז יש מצב שנלך בכיוון הזה. שירה קטנה ממני בחודש היא גם ממש עוד מעט 16 וחצי היא מביה"ס שלי וגם הכרתי אותה קודם לכן מפעילויות באגף הנוער המקומי (קבוצת תקשורת, הרדיו וכו')

אני לא חבר ליכוד.

עם כל האהבה שלי לליכוד, אין לי כסף לדמי חבר לליכוד, וגם בכלל כל מיני בירוקרטיות, מרגע שאני מאני מתפקד לליכוד, אני יכול להצביע רק כעבור שנה ו-10 חודשים ע"פ חוקת הליכוד. אין טעם להתפקד לליכוד כי עוד שנה ו-10 חודשים אסור לי להיות פוליטי. תמכתי בו בלב.

קריסי

New member
היי שירה..

אני הדר קריסי ממעו"ז פ"ת!.. בורה הבאה לתנועת בית"ר ולפורום! זה אחלה פורום ואת תשתלבי מהר ותהני ממנו על בטוח!.. [: ניפגש בשפיים ואז מחנה סוכות והכל אלה.. :) הדרוש קריסי

sapirdanino

New member
היי שירה.... = ]

אני ספיר מעו"ז פתח תקווה.... ברוכה הבאה לפורום ! = ]

קריסי

New member
אהבתי

שירה הדר הדר קריסי רק צריך מישו מסכן שהשם הפרטי שלו זה קריסי חחח

שלום שלום..

לפי חוק מיספר 154 "כל מישתמש חדש בפורום חייב לשים תמונה של עצמו" תודה יום טוב מיכאל אביטן מעוז שקד

למעלה