היי!

everynormal

New member
כן כן זה אלה

כשהם התפרסמו אז הרבה אמרו עליהם שהם מנסים לחקות את פרל ג'אם וזה עשה להם שם של חקיינים

«Jimmy Page»

New member
סה"כ...

רוב להקות הגראנג' דומות בצורה כזו או אחרת. אבל דווקא לSTP יש מגע ייחודי למדי, לדעתי.

everynormal

New member
ממש לא

למה, פרל ג'אם נשמעים כמו נירוונה? לפי דעתי זה ממש לא נכון, להקות הגראנג' שונות זו מזו במוזיקה שלהן, הן דומות רק בגישה

«Jimmy Page»

New member
הממ,

קל להסתכל על הגדולות. אבל Green River, Mudhoney, Screaming Trees, Skin Yard, נורא דומות, גם מוזיקלית. מצאתי אפילו דמיון בין מבנה האלבומים. ונירוונה לא דומים לשומדבר, כך שזה מצב די מסובך.

MiMiMor

New member
סגידה,

לסקרימינג טריז. אני פשוט מתה עליהם בצורה קשה מאוד. ואם כבר נדחפתי לדיון, כל להקת גראנג' מביאה משהו אחר עם המוזיקה שלה, נכון לומר שרובן דומות באופן המוזיקלי וגם קצת בתכנים, אבל בגדול, כל להקה יחודית ובאה ממקום שונה (סיאטל P: ) וזה מה שיפה.

«Jimmy Page»

New member
הממ,

כל אחת מהלהקות שציינתי זוכה להערכה מיוחדת ממני. הרבה זמן לא נהניתי ככה. ברור שלכל אחת יש טאץ' משלה, אבל בלהקות האלה, ההבדל פחות משמעותי. זה סוג של שלב ביניים... מה שיותר אנדרגראונד מזה גם נעשה מגוון במיוחד, ומה שיותר מוכר מהם, כנ"ל. לפחות ע"פ ההתרשמות שלי.

everynormal

New member
סקרימינג טריז אדירים כל כך

אין, אם מרק לנאגן יחליט לבוא שוב לארץ, אני כל כך לא אפסיד את זה שוב

MiMiMor

New member
אגב,

אני הייתי. :) הוא היה כל כך אדיר, למרות שהוא כמעט לא עלה.. =\

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני זמר והמחשב שלי מקולקל ובגלל זה נעלמתי קצת (Y)

MiMiMor

New member
ברוכה הבאה לדריה, :)

מצטערת על האיחור, אני לא פה הרבה.. תהני בפורום! (מתרגשת שוב מזה שיש לאליס פורום בתפוז) נחמד פה.. אנשים יפים :) אני מור, דרך אגב, יא'לפית (לא) גאה, מירושלים.
:)

למעלה