היי

היי ../images/Emo9.gif

מה קורה
אני מחיפה בינתיים אני מעדיף לא להגיד את השם שלי אני לא יודע מה לעשות מצד אחד - אני מת שתהיה לי משהי וזה רודף אותי כל הזמן מצד שני - אני נמשך בטירוף לבנים וכבר שכבתי עם שתיים מה לעשות
להשאר דו או לעבור לצד אחד
תודה מראש

eig

New member
גם העברית דו מינית...

כאשר אתה כותב : אני נשמך בטירוף לבנים וכבר שכבתי עם שתיים, אני אומר לעצמי שהוא אינו טעה בניסוח העברי אלא ניסה להשתמש בשפה ככלי להעביר את מסר הבלבול. ואכן, גם השפה דו מינית ומבולבלת כמובך. לפעמים אתה חושב ששכבת עם בנים כאשר החוויה הייתה שתפקידך לשכב עם בנות ולהך. בניגוד לשימוש בשפה, שבה אני מצפה מכולם לברור נכונה את המילים, בחיים ובבחירת זהות מינית הייתי ממליץ על גישה יותר גמישה. המלצתי היא להחליט שלא להחליט. אין סיבה להחליט. למה בעצם להחליט? לעשות כל מה שבא ונראה נכון לאותו רגע נתון ולאותו בן אדם ספציפי. זה לא באמת משנה לאף אחד מינו של האדם שמחבק אותך כפית בלילה. וגם לך זה לא אמור לשנות כל עוד החיבור מרגיש נכון. במקום לשאול שאלות מיותרות, נסה לחיות את חייך ולהינות מהם. ועכשיו לשאלה שרציתי לפתוח בה: היש קשר בין מצבך לבין העובדה שהופורום הנ"ל עסוק לחבר קווירים באשר הם, החיים בכל מניי מקומות על הגלובוס ושהינם מדברים עברית?

למעלה