היי.. זה לא פורום "סאקורה וטסובאסה"? למה קוראים לזה "קלאמפ"?..
N nadav1232 New member 22/4/06 #1 היי..../images/Emo9.gif זה לא פורום "סאקורה וטסובאסה"? למה קוראים לזה "קלאמפ"?..
A Ayelet chan New member 23/4/06 #2 כי השתנה השם. עכשיו זה כל האנימות של קלאמפ, לא רק סאקורה וטסובאסה. ^^
J JeeChan New member 23/4/06 #4 קלאמפ זו החברה שיצרה את סאקורה, טסובאסה וכו' :] והפורום בקרוב לא יהיה נטוש, כשיתחיל סאקורה ביפנית וטסובאסה בערוץ הילדים =]
קלאמפ זו החברה שיצרה את סאקורה, טסובאסה וכו' :] והפורום בקרוב לא יהיה נטוש, כשיתחיל סאקורה ביפנית וטסובאסה בערוץ הילדים =]
ח חמודה בריבועבוע New member 26/4/06 #7 מתי אמו להיות סאקורה ביפנית וגם טסובאסה בערוץ הילדים מישהו יודע? מישהו!!!! אונגאי אני חייבת תשובה
L lirazi האחת New member 26/4/06 #8 תשובה טסובאסה ישודר מיד אחרי אינויאשה שיגמר בעוד כמה שבועות. וסאקורה ביפנית ישודר אחרי טסובאסה
L lirazi האחת New member 27/4/06 #10 אתה טועה. סאקורה תשודר אחרי טסובאסה *טסובאסה אחרי היקארו ישודר שוב פעם היקארו בשידור חוזר.
L lirazi האחת New member 27/4/06 #11 והנה מה שערוץ הילדים ענה לי: ששלחתי מייל לערוץ הילדים כדי לדעת מתי ישודר סאקורה ביפנית זו הייתה התשובה: "כשטסובאסה תסתיים (טסובאסה תשודר אחרי אינויאשה).
והנה מה שערוץ הילדים ענה לי: ששלחתי מייל לערוץ הילדים כדי לדעת מתי ישודר סאקורה ביפנית זו הייתה התשובה: "כשטסובאסה תסתיים (טסובאסה תשודר אחרי אינויאשה).
A Ayelet chan New member 28/4/06 #12 חעחע. D: *רגעשלהתלהבות* אני מנהלת את פורום אנימה בערוץ הילדים. אני יכולה להתקשר למי שעונה לכולכם. קוראים לה מיכל וזה {: *הפסקת התלהבות* באמת שאני יכולה לברר בדיוק. לעשות זאת? שאלה רטורית. אתקשר אלייה ביום ראשון.
חעחע. D: *רגעשלהתלהבות* אני מנהלת את פורום אנימה בערוץ הילדים. אני יכולה להתקשר למי שעונה לכולכם. קוראים לה מיכל וזה {: *הפסקת התלהבות* באמת שאני יכולה לברר בדיוק. לעשות זאת? שאלה רטורית. אתקשר אלייה ביום ראשון.
A Ayelet chan New member 29/4/06 #18 יש הרבה ששולחים להם המון אימיילים. הכי פשוט זה לשאול אותי ואז אני מתקשרת ומבררת.