היי

crazystav

New member
היי ../images/Emo9.gif

אממ..אני אוהבת את מוניקה סקס ורציתי לדעת איך קוראים לדיסק שיש בו את "מכה אפורה"... ואם יש לכם את הסדר של השירים שבאלבום?
דרך אגב, ראיתי הרבה ממכם בפורים ואתם ממש נחמדים

nutty boy

New member
לאלבום קוראים פצעים ונשיקות.

מכה אפורה. סאן חוזה עוד פעם אחר כך כל החבר'ה 180 פצעים ונשיקות עיניים טובות אני יודע הר של בייגעלך פרפר על הרצפה רקוויאם לבלונדינית. משהו פה נראה לי קצת מפוקפק. כאילו את רוצה להוקיד את זה...

crazystav

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

ולא.. אני לא רוצה להוריד את זה אחרת פשוט הייתי הולכת לקאזה או משו, לא לפורום שלהם

../images/Emo121.gifמפוקפק הווו מסתובבים בנינו

אנשים מהעולם התחתון שמורידים מוזיקה.
דיסקים הם כרטיסי ביקור להופעות, מדיסקים האומנים עושים גרושים, בנאדם כמוך לא יכול לחיות על כזה תקציב. הכסף בא מהופעות. ואני בכלל אומר אם עושים הופעות בשביל כסף אז זה חרא, מוזיקה עושים בשביל מוזיקה, מוזיקה זאת אומנות, ואומנות לא עושים בשביל כסף. אם עושים מוזיקה ורוצים שהעולם ישמע אותה אז שישמע, בכל דרך אפשרית.

אממ..../images/Emo194.gif

שאלה קצת קשה.. כי אני באמת אוהבת את שלושת האלבומים.. =\ כי זה תלוי כי תמיד האלבום הראשון [ברוב המקרים] הוא הכיטוב אבל נגיד האלבום השני מבחינת טקסטים הוא יותר טוב מהראשון.. אז זה תלוי... אני מייעצת לך לקנות את הראשון ואם תאהבי אותו אז תקני את השני או השלישי
אבל תמיד כדאי להתחיל עם האלבום הראשון לא משנה איזה אומן או להקה...

moshit1

New member
לדעתי... |נדחפת|

תתחילי מהראשון, בתור התחלה הוא אחלה דיסק + אם אהבת אותו, תעברי לשלישי (''חיות מחמד'') ואם אהבת אותו ויש לך אפילו עוד כסף אז תביאי לי את הכסף שלך... סתםסתם, אז תקני את השני (''יחסים פתוחים'') זה בערך לפי הסדר של ה''קשה'' ביותר ל''קל'' ביותר. ''פצעים ונשיקות'' הראשון זה הדיסק עם היותר להיטים, דיסק מעולה שקל להתחבר אליו. שיר שיר הם טובים ומפוצצים. ''יחסים פתוחים'' השני, דיסק יותר איטי... עם טקסטים יותר ''כבדים''. ו''חיות מחמד'' משלב את שניהם פחות- או - יותר. ככה שעדיף לקנות את הראשון, אח''כ ת'שלישי ולבסוף ת'שני. בהצלחה
.

crazystav

New member
../images/Emo3.gif

אין לי כל כך הרבה כסף
קודם דיסק+דיוידי הופעה עברי לידר אחר כך את הדיסק הראשון שלהם ואחר כך נראה
תודה בכל מקרה

kopipit

New member
יש לי ת'דיסק הופעה של עברי...../images/Emo9.gif

אחלה דיסק!!!ממש אהבתי
את מהפורום של עברי,לא? כי את מוכרת לי.הייתי שם פעם.

מממ...

במת פצעים ונשיקות הכי טוב... ויחסים פתוחים דיסק גם טוב! וחיות מחמד אני פחות אוהב אבל גם. לפי הסדר:)

היא תקנה מה שהיא חושבת..יפנית|

ואם את כבר אומרת לה לא לקנות לפחות תפרטי לה למה את חושבת שלא כדי לקנות את הדיסק..

למעלה