היי שאניה היא זרמת נהדרת ויש לי שירים ממש יפים..רציתי לדעת היא עובדת על איזה אלבום חדש?
A AVriL AddiCt New member 4/6/05 #1 היי../images/Emo9.gif שאניה היא זרמת נהדרת ויש לי שירים ממש יפים..רציתי לדעת היא עובדת על איזה אלבום חדש?
היי../images/Emo9.gif שאניה היא זרמת נהדרת ויש לי שירים ממש יפים..רציתי לדעת היא עובדת על איזה אלבום חדש?
R roniway1 New member 4/6/05 #3 ../images/Emo24.gif - ברוכה הבאה !!! לשאנייה יצא לא מזמן אלבום אוסף ,ויש בו כמה שירים חדשים. לגבי אלבום חדש - כנראה עוד שנה בערך .
../images/Emo24.gif - ברוכה הבאה !!! לשאנייה יצא לא מזמן אלבום אוסף ,ויש בו כמה שירים חדשים. לגבי אלבום חדש - כנראה עוד שנה בערך .
E Eilleen New member 8/6/05 #5 השירים החדשים ביותר שהיא הוציאה הם: 1) Party from two שאותו היא שרה עם Mark Mcgrated ועם עוד איזה מכוער ששכחתי את שמו כרגע לדעתי (ה-תתפלאי...אובייקטיבית) השיר הזה לא משהו 2) Don't שלמות היא באמת לא מילה גסה 3) והקליפ האחרון שהיא הוציאה -- שיר שווה ביותר I ain't no quitter
השירים החדשים ביותר שהיא הוציאה הם: 1) Party from two שאותו היא שרה עם Mark Mcgrated ועם עוד איזה מכוער ששכחתי את שמו כרגע לדעתי (ה-תתפלאי...אובייקטיבית) השיר הזה לא משהו 2) Don't שלמות היא באמת לא מילה גסה 3) והקליפ האחרון שהיא הוציאה -- שיר שווה ביותר I ain't no quitter