היי....

היי....../images/Emo9.gif

אז ככה...איך שראיתי את השם של הפורום הזה בדף הראשי של תפוז הבנתי שמישהו שם חשב עליי....אני טל, אני בת 18 וחצי ובעוד פחות מחצי שנה אני עוברת לאיטליה ל-6 שנים, ככה שזה פחות או יותר לזמן בלתי מוגבל ואני סינגלית בהוויתי. ו...מה עוד יש להגיד? אה כן אני הולכת להיות רופאה ואני לא סגורה ב-100% על ההתמחות אבל אני חושבת כבר הרבה זמן בכיוון של השתלת איברים אז אם מישהו ירצה עוד יש שיפנה אליי בעוד איזה 12 שנים....אני יכולה גם לארגן איזה כבד ספייר.... :)

ליילה

New member
הי טל, וברוכה הבאה לפורום שלנו

אני מקווה שתמצאי את השכנים טובים בעינייך, ובהצלחה כמובן בנסיעה ובלימודים, את מוזמנת להצטרף לשירשור שלמטה, ולתת קצת פרטים על עצמך

ebas

New member
נו באמת!

לא קצת מתיימר? לחשוב על התמחות בשלבים אלו? לא כול שכן על תת-התמחות?ועל אחת כמה וכמה להתחיל לעסוק בחלוקת אברים להשתלה? אילו היית בגיל המתאים ללמוד רפואה אולי היית מספיק בוגרת להתייחס לנושא ברצינות הראוייה קצת ענווה לא תזיק לאף אחד מאיתנו! סליחה על הטוןובהצלחה בלימודים ע' סטג'ר

דווקא לא!

אם תמיד ידעתי מה אני רוצה לעשות וכל מה שביררתי בנושא רק משך אותי יותר ויותר לתחום אני לא חושבת שיש פה התיימרות. מה שכתבתי נכתב בחלקו בטון מבודח והייתי מצפה שאדם בעל אינטלקט כשלך היה מבחין בכך. אל תהיה קטנוני. יש גם אנשים כמוני. תודה ובהצלחה גם לך

למעלה