היי...

idit girl

New member
היי...../images/Emo9.gif

הרבה זמן שלא כתבתי בפורום, ואמרו לי אתמול שיש שידורים של לחיי האהבה מחדש מיום ראשון-והיום ראיתי פרסומת לזה ושזה בשעה ארבע...
מגניב! עכשיו אני בטח אחזור לפורום...
אני חייבת לראות את השישה פרקים הראשונים כי לא ראיתי אותם (התחלתי לראות מהפרק ה-6, מאיזה אתם?) ובעיקר מענין אותי לדעת איך אתחיל הראשון וגם להקליט אותו...
לנושא אחר: מי שמכיר את התוכנית "מזל טוב" כל יום רביעי בערוץ 2 אז לפני יומיים היה בתוכנית אחד מהזוגות המתחרים שקראו להם: גידי ומאיה אז מיכל ינאי שאלה אותם: איפה רונה ודורון?? והיה את המוסיקה של לחיי האהבה...
נחמדד......
ועוד פעם לנושא אחר: התוכנית "יופי סופי" עדיין משודרת בכלל?? ממזמן לא ראיתי אותה-אם כן תגידו לי בבקשה איזה ערוץ+יום+שעה...
תודה!
אממ...זהו אני חושבת..... אהה ניזכרתי ביום רביעי בערוץ 2 בשמונה וחצי יש את בחירת "נערת השנה" ויהודה הלוי ינחה את זה עם עוד מישהי(לא זוכרת מי)!

pompii

New member
היי וברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אני התחלתי לראות מפרק ארבע וכן, זה היה מצחיק ב"מזל טוב" שקראו להם ככה, חבל שגידי לא בדיוק דומה לעצמו
התוכנית יופי סופי עדיין משודרת כל יום שלישי בערוץ 2 בשעה 11 בבוקר, תוכנית חמודה נורא
כן, יהודה ינחה עם ההיא עינת ארליך, ואוו איך אני מחכה לזה.....! ברוכה הבאה!!!

עדי18

New member
בקשר ל"מזל טוב" והתוכנית של סופי...

אז ככה...זה באמת היה מגניב שקראו להם ככה....(איך הם הצליחו לעשות את השילוב הזה של השמות?חחח) אבל את זה עם השיר וכל זה פספסתי.. בקשר לתוכנית של סופי...עכשיו שנגמר החופש היא תהיה משודרת כל יום שלישי בשעה 15:00 במקום 11 בבוקר...בטח בגלל שהילדים בעצם בביצפר בשעות כאלה..

למעלה