היי!

היי! ../images/Emo9.gif

מה המצב? קוראים לי אמיל- בן 14 ואני מעריץ את אלאניס מוריסט! אני משתתף יחסית הרבה בפרום של אלאניס בתפוז. דרך אגב- אני אוהב את הסגנון מוזיקה של K´c choice. השיר הכי טוב שלהם (לפי דעתי- אולי אני גם טועה כי אני מכיר ממש קצת שירים) הוא everything for free. ובקשר לעמוד פתיחה - רשמתם שהיא להקה לא מוכרת. אבל היא ממש מוכרת. תאמינו לי אני בקושי רואה MTV (מעדיף את VH1), התוכנית היחידה שאני רואה בערוץ הדפוק הזה זה: "להיטי ה-90" שהיא רק פעמיים בשבוע במשך שעה.... שיהיה- היא נשמעת לי להקה ממש נחמדה, אני רוצה לקנות איזה אלבום שלהם. מה האלבום הכי טוב שלהם (אל תקחו אותי לאנפלאגד - כי זה לא שווה שאני שומע אנפלאגד מבלי לדעת את השירים המקוריים...)?
 

MayTheBee

New member
תגובה

לדעתי תתחיל מ COCOON CRASH מאחר ואני ככה התחלתי ומ"נסיון" זה הדיסק הכי טוב להתחיל איתו אם לא הדיסק הכי טוב בכלליות. אחרי הדיסק הזה הדרך שלי להערצה הייתה קצרה מאוד ואני כל כך שמחה על זה! מאיה.
 

Gloria_Nathan

New member
ditto! וקייז היא ממש לא מוכרת!

אוקיי, אז נכון שכל העולם ואחותו מכיר את everything for free- זה לא אומר שהם יודעים מי שר את זה, או את שמות חברי הלקה, מאיזה ארץ הם (אפילו אם הם מאירופה או אמריקה לא יודעים, למרות שהם ממש בריטפופ), או שיר אחר שלהם חוץ מהנ"ל. אני הייתי ממש בשוק כשראיתי שעל המספר כרטיס שלי להופעה היה בסביביות הוא 4,900. מאיפה לעזעזל כ"כ הרבה אנשים, ועוד בישראל ובתוקפה שנראה שאם את לא בלונדינית שעשתה הגלדת חזה אין סיכוי שישמיעו אותך ברדיו- איך כ"כ הרבה אנשים יודעים מי אלה קייז צו´ייס??
 

Black kitten

New member
חחחחחחחחחחחחח...

שמעתי עלייך מחברה שלי
היא בפורום של אלאניס אתה תסלח לי אם אני יגיד לך שהיא אמרה שאתה ממש אידיוט
 

Me Happy

New member
Black kitten ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

מקווה שתשתלבי בפורום בהצלחה. לכולנו יש העדפות מוזיקליות שונות ודעות מגוונות ואני לא חושב שיש מקום לשימוש במילה "אדיוט" בדיון תרבותי. אבקש להמנע משימוש בשפה זו.
וברוכה הבאה.
 

j u n k

New member
אמיל...

מה המצב? קוקון קראש הוא בהחלט ה-א-ל-ב-ו-ם שלהם ושווה להתחיל איתו. אגב הורדתי עכשיו שיר מהופעה חיה- כתוב שהוא עם טורי איימוס וקוראים לו אינדיגו גירלז...פרטים בבקשה
 

Black kitten

New member
מצטערת../images/Emo70.gif

אין לי שום דבר נגד המוזיקה שהוא שומע פשוט ציטטתי את חברה שלי
 
למעלה