יכלת לצלם עוד תמונות עם איתמר
א אשה שמחלקת ממתקים New member 2/11/09 #34 יש עוד תמונות ../images/Emo3.gif פשוט לא באיכות טובה.... שלחי מסר אני אוסיף אותך בפייסבוק [אם יש לך] יש שם עוד תמונות
יש עוד תמונות ../images/Emo3.gif פשוט לא באיכות טובה.... שלחי מסר אני אוסיף אותך בפייסבוק [אם יש לך] יש שם עוד תמונות
א אשה שמחלקת ממתקים New member 1/11/09 #19 בכיף../images/Emo3.gif בגללך נזכרתי בזה בגלל שהיית בקומונה של איתמר
B Bringin da Noise New member 1/11/09 #20 כשראיתי את הניק שלך ישר חשבתי על זה../images/Emo3.gif אני קוראת שם כל הזמן, אבל בקושי יש לי זמן להגיב. שיופיע באשדוד.
כשראיתי את הניק שלך ישר חשבתי על זה../images/Emo3.gif אני קוראת שם כל הזמן, אבל בקושי יש לי זמן להגיב. שיופיע באשדוד.
B Bringin da Noise New member 2/11/09 #37 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifצודקת אני רוצה תמונה איתו
א אורון V1 New member 1/11/09 #28 ../images/Emo207.gifתמונה ממופע ההתרמה לגדולים מהחיים אם כבר תמונות אז הנה תמונה של ציפי ושירי שצולמה ע"י שוקה כהן ממאקו
../images/Emo207.gifתמונה ממופע ההתרמה לגדולים מהחיים אם כבר תמונות אז הנה תמונה של ציפי ושירי שצולמה ע"י שוקה כהן ממאקו