היי.

• פותח הנושא doofe
  • פורסם בתאריך

doofe

New member
היי.../images/Emo9.gif

נחתכתי ברגל יפה-יפה מגילוח, בצורה כזאת שנשארה שכבה ממש דקה של עור, כך שזה לא באמת מגליד כבר שבוע. עם זאת, העסק הצליח ממש להזדהם (ולהותיר אחריו שלוליות של דם ברגע האמת). התחלתי למרוח אנטיביוטיקה ויש שיפור קל, אבל עדיין האזור אדום נורא, נפוח, ונוקשה כמו אחרי עקיצת יתוש. יש במקרה בידיכן/ם איזושהי המלצה לקומפרס או משהו כזה עם חומרים אנטי דלקתיים מסוימים שאני יכולה להניח על הפצע? תודה!!

היי:)

אני ממליצה על שמן לבנדר כמה שיותר פעמים ביום, אני מאמינה שתוך יומיים תראה שיפור משמעותי.

doofe

New member
וואו, לא היה לי מושג...

תודה!! את יודעת במקרה להגיד לי איפה מוצאים שמנים טבעיים, לא כל החומרים המלאכותיים שנמצאים בכל חור, באזור ת"א?

דו jo

New member
חתיכה קטנה של עלה אלואוורה../images/Emo203.gif

פשוט למרוח את הרירית הפנימית של העלה אם אין לך אפשרות לקבל חתיכת עלה ...בהזדמנות כדאי לקנות במשתלה שתיל אלואוורה קטן גם לא יקר וגם צמח מאוד עמיד ולא מפונק אם יש בבית מקום עם שמש ...זה מתאים האלואורה מרגיע חתכים וגירויים בעור גם חיצוני וגם למרבה ההפתעה פנימיים במקרים של עצירות קשה או דימום מהקיבה ניתן לשתות מיץ מעלה סחוט ...יש להגביל את השימוש אגב ...אשתף במשהו זוגתי לא מורידה שערות מהרגליים ...לשימחתי ...כולנו מרוצים אך לפעמים היא מתביישת להסתובב חשופת רגליים בציבור כאילו היא נגועה בצרעת או משהו כזה ..זה לא קצת מוגזם כל העסק הזה של הסכיניי גילוח וגם לגברים ...מה אי אפשר כבר יותר לאהוב שערות ..

doofe

New member
לא נחתכתי בגילוח מעודף מיומנות.../images/Emo9.gif

במשך שנים לא הורדתי שיערות, הסתובבתי חשופת ושעירת רגליים ובתי שחי, לא הרגשתי נגועה בצרעת, הרגשתי נשית ובטוחה, והאנשים סביבי התרגלו לעניין. ואז היה קרייסיס רציני, ומאז התחלתי להוריד שיערות מדי פעם בפעם. אין לי משהו נגד שיערות, אני פשוט לא מרגישה בנוח ללכת ככה יותר, אני לא מרדנית בת 16 יותר, וכנראה שמשם זה הגיע.
אפרופו אלוורה (שגדלה פרא ובכמויות בחצר הבניין בו אני מתגוררת)- אם יש לי איזשהו חשש שיש לי אולקוס, זה עשוי לעזור? ומה זאת אומרת, שימוש מוגבל?

דו jo

New member
אz ככה

זה יוצא שנוצרת איזה דעת קהל במשך הזמן ..רק שוכחים לעדכן אותה מידיי פעם למשל ..ברית מילה...פתאום מסתברת כפגיעה חמורה באיבר המין ..אופס ההרגשה הלא נוחה ללכת ככה היא כי אנחנו חושבים שמישהו חושב משהו יכול להיות שבכלל זה בעייה שלו בעניין האלואורה
חומרים שונים שמזרזים את היציאה גורמים בשימוש קבוע לעצלות המעיים ...תמיד טוב להשתמש בהם רק לעזרה ראשונה ולא כפתרון קבע בעייות מעיים שמתגלות הם תוצאה של התנהגות לא נחמדה לעצמינו ולמעיים שלנו במשך זמן ארוך הריפוי הוא שינויי בהרגלי האכילה והתיחסות לקיבה בכבוד..בסבלנות ... זה איבר מאוד רגיש ומאוד עדין ... זה אומר לאכול במתינות ובלי עצבים ...רצוי גם לשתוק כשאוכלים ואז אפשר לשים לב לאוכל לשים לב שכל ביס נלעס היטב עד שהוא הופך לדיסה דלילה בפה הסיבה היא שיש ברוק אנזימי עיכול ...בעצם אנחנו מתחילים את העיכול בלעיסה באופן כזה קל יותר לקיבה לטפל במזון הלעוס ככל שהארוחות שלנו מסובכות יותר ומורכבות יותר הקיבה צריכה לעבוד קשה יותר כך רצוי לאכול ארוחות יותר פשוטות ויותר צנועות לא לגדוש ....להשתדל לעצור ולא להגיע למצב שהקיבה לוחצת גודל הקיבה הממוצע הוא ליטר וחצי אם זה גדוש קשה יותר לעכל העיכול נחלש בשעות החושך ..להתחיל לסיים...
עם אכילות כבדות עם השקיעה אם לא נותנים לקיבה לנוח בין הארוחות ומעמיסים עליה אוכל ועצבים ..לאט לאט הרירית של הקיבה נשחקת ...במצב כזה יש סכנה שדופן הקיבה תפצע ואז מופיעים כיבים ...פצעים ודימומים במצב כזה של פצע בקיבה הפיתרון הכי פשוט הוא ....לא לאכול...
ממש כשם שאם יש לנו פצע בעור לא נרצה לשפשף אותו שוב ושוב..כך אכילה ועיכול עם פצע בקיבה ילכו ויחמירו .... אחד האיתותים של הקיבה שנמאס לה הוא ..עצירות..
צום הוא ריפוי קלאסי לבעיות כאילו סוג הצום ואורכו תלויים בחומרת המצב שני ספרים שעליהם אני מתבסס הם חכמת הקישקע צום כריפוי

למעלה