היי

היי ../images/Emo9.gif

אמרו לי......"תעשי טובה.... תעשי כניסה מרשימה.!!.." אז ככה... אתמול בערב עשיתי כניסה מרשימה ישר למסיבה המדליקה
של השנה. היתה אחלה מסיבה!
כל הכבוד למארחים המקסימים, במיוחד לגדול מכלם -התקליטן ולכל המשתתפים שתרמו לאווירה הטובה. ולך רמוני
שבלעדיך לא הייתי מגיעה למסיבה . רוצה לאחל לכלכם שנה אזרחית טובה ומאושרת ששנה זו תפתח בפנינוו שפע של הזדמנויות חדשות, שגשוג, אהבה,שמחה ואושר. רוצה לשתף אתכם בשיר שבאופן אישי אני מאוד אוהבת. בכל תקופה בחיים פוגשים אדם אחד שמסמל עבורך את השינוי שמתחולל בך באותו פרק זמן. אך, לעיתים רחוקות קורה שפוגשים אדם שאת השראתו וידידותו אתה נושא איתך לאורך כל דרך חייך. לחיי התחלות חדשות!|

ramoni1

New member
תגיד?

אמרו לך כבר שהחדשים מביאים את הכיבוד....

ramoni1

New member
בבקשה....../images/Emo209.gif

וגם
בשביל שזה יעבור בכייף

שרשירית

New member
../images/Emo194.gif ברוכה הבאה

נראה לי שהמסיבה הבאה צריכה להיות ערב סושי שהפך להיות המאכל הלאומי שלנו. בינתיים נסתפק בסושי נמו

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo12.gif את רצחת לי את נמו!!!!!

פושעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעת רוצחת דגי מחמד! פיכסה סושי רק את והיולי אוהבות... אה וגם הגרגמל שלה....

שרשירית

New member
../images/Emo197.gif תדיגי יא משוגעת, רק את...

נמצאת בברצלונה ומתלוננת שאין מה לאכול כי יש רק פירות ים
מתה על פירות ים - מולים קלאמרי, שרימפסים, סרטנים בטמפורה, מטוגנים בחמאה, בפאייה (גמרתי
) אוחחחח איתך, אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. פסנסיה

Bubble Girl 27

New member
אין לי שיניים כדי שאני אוכל

ל... עזבי... קיצר חמודי אני והמשלים שלי לא אוהבים פירות ים וג'לי פיכסה דוחה שרוטט לי בצלחת... אז אכלנו לזניה שנדבקה ללא משנה איפה... ופיצות.... ופסטה.. אלק פסטה באימא שלי חיממו רסק עגבניות מקופסת פלסטיק שמו על פסטה ואמרו יאלללה הכנו להם רוטב נפוליטנה.... עעעעעעעעעעמווווווווווווווות

שרשירית

New member
ודרך אגב

הפיצה הכי גרועה שאכלתי בחיים שלי זה ברומא
אז אני מבינה אותך. ומה שחשוב ששניכם לא אוהבים את אותם הדברים. אבל בטח התנחמתם מהקפה המעולה בברצלונה, חטפתי שם הרעלת קופאין.

Bubble Girl 27

New member
אמממ לא גם זה לא../images/Emo6.gif

תראי העיר מדהימה, מבנים שמשאירים אותך פעורת פה (מה שעבד טוב לטובת גילי
) כל מה שהיה קשור לאוכל שם היה נפילה חוץ מהשוקולדים שגילי פשוט עשה פשיטה על החנויות שם... מצאנו שם לינדט שאין בארץ טראפלס מדהייייייייייייייים קנה 200 חבילות הגבר

למעלה