היי

היי ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

אני חדשה... :]] מקיבוץ געתון (ליד נהריה שם...) ויש לי שאלה אילכם
אומרים שכל הקיבוצניקים הולכים עם חולצות גזורות... אני הולכת, כי לדעתי זה יפה (מאוד.
).. אז רציתי לדעתם אם גמאתם

MsUnderstood

New member
אני הולכת הרבה עם חולצות גזורות

אבל יש כאלו שלא,זה באמת לפי טעם אישי.. חולצות גזורות זה שולט..אבל בעבודה בקיבוץ לא מרשים לי

ברוכה הבאה!!

ואת מוזמנת חגיגית לעבור מפעילות פסיבית ופעילות אקטיבית (בעע, כמו מעבר חומרים בתאי היונקות בשורש. בעעעע סורי) אחיות שלי היו הולכות עם זה המון בשנות התיכון שלהן. פעם כולם הלכו ככה היום קצת פחות...

חס וחסה. יש כאלה שעושים את כל

ה-3 יחידות בכיתה י"ב. חתיכת סיוט. אני עשיתי יחידה ראשונה במדעי החיים והחקלאות (אחחח כמה כיף לדבר על זה בלשון עבר), ושנה הבאה עוד שתי יחידות. מה שאני עשיתי היום היה מלא חומר, ומבחן מתיש וארוך, לא רוצה לדעת מה עם אלה שעשו את הכל...

MsUnderstood

New member
פול ידידים שלי עשו היום את הבגרות

מ9 עד 2... אז מה אתה בכלל מתלונן

הוי סליחה עכשיו שמתי לב...

התכוונתי לשרשר את זה ל"קחי נשימה". אבל ה"ברוכה הבאה" זה גם לך

אני רואה שבאת בסוף../images/Emo13.gif

ברוכית
המפפ וכן אני הולכת עם גזורות...רק מושבניקים וקיבוצניקים הולכים עם גזורות משום מה..

כן באתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

כן, חבל שרק אנחנו והמושבניקים למדנו את תורת החולצות הגזורות..
חולצות גזורות זה בין הדברים הכי יפים לדעתי

SANGUSUGA

New member
אם היה לנו דיר, אני הייתי כבשה שחור

*שחורה. אבל אין לנו. בכל מקרה, אני נמנע מללכת עם חולצות גזורות. מדי פעם אני גוזר חולצה, כשהיא קטנה עלי. מלבד זה, לא גוזר

טיפקסית

New member
שלום לאדווה ומיכל אני מעברון

קוראים לי בשמת,ואני אוטוטו [בעוד שבוע] אהיה בוגרת בית חינוך "אופק" אדווה-מה קורה? מיכל-הבנתי שאת בת 12? האם את עולה לכיתה ז'? מאחלת לשתיכן שתאהבו את אופק זה בי"ס מדהים שיש בו אפילו מעט תחושה של בית. אני חושבת ואפילו יכולה לומר שאני אפילו קצת אתגעגע-לשיעורים,למורים,להפסקות,לפעילויות. זוהי היישורת האחרונה שלי אתכם באופק,ואני מקווה שתשמרו על המקום,ותמשיכו ליצור ולחלום ולשאוף. אני מתגייסת!! בעוד 15 יום לצבא [אל תקנאו בי] המשיכו לשמור על מה שאנחנו יצרנו באופק ותעזרו לרכזים החברתיים שיהיו בשנה הבאה [אין ודאות כי רון,גיל וטל ימשיכו בתפקידם] שימרו על אופק,שימרו על הבית. להתראות על שבילי עברון בשמת,עוד שבועיים צבא

למעלה