היי

Rainbow Cookie

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

יש לי שאלה,ואני חושבת שזהו הפורום המתאים.הפנו אותי לפה;-] יש לי לוח ציור אלקטרוני(מכירים?)כזה שמשתמשים בו בפוטו שופ..... והאמ,אם מישהו יודע,איך אפשר להשתמש בו בפוטו שופ?כלומר,באיזה עובי מברשת/עיפרון/כדומה משתמשים?פשוט כשאני מציירת איתו בפוטו שופ,אני עושה עיפרון עיגול גודל ארבע או חמש,וזה לא יוצא טוב;-[ תודה לכל העונים! מיכל.

manic_subsidal

New member
.......

זה הכל עיניין של העדפה משתמשים בעובי שונה לפי מה שצריך באותו הרגע לפעמים ציור דורש לעבוד ביותר מגודל אחד בכל מקרה לרוב ללוחות גרפיים יש אפשרות לכל מני לחצים שונים שתוכלי לשלוט בעובי של המברשת לפי הלחץ שאת מפעילה על הלוח כדי שנוכל לעזור לך יותר את תצטרכי לתת יותר פרטים על הלוח שלך תהפכי אותו ותגידי מה כתוב שם איזה , חברה ואיזה דגם הלוח גרפי שלך ? ברגע שאני אדע את זה אני אוכל לעזור לך יותר

Rainbow Cookie

New member
הנה:

ACECAD זאת החברה..Ace Cad Enterprise דגם:acecat Flair USB עוד משהו נוסף שצריך? ותודה ^^

pillit

New member
עפרון

לא עובד עם וואקום מי יודע מה נסי מברשת והגדילי והקטיני אותה עם מקשי ה { } [ ] עד שיצא לך קו שאת רוצה בחרי לך דף ציור ברזולוציה גבוהה, בתור התחלה. המברשות שלי בדרך כלל נעות בין 15-25 למסמך ברזולוציה של 300 dpi 20-30 סמ בערך

Rainbow Cookie

New member
היי,../images/Emo9.gif

'300 dpi' איפה בוחרים את הרזולוציה של הדף? אני פשוט פותחת דף בגודל מסך..(כשזה נוגע לציור) והבעיה העיקרית היא, שהמברשות יוצאות כאילו על.. None וזה מוזר..... תודה על העזרה
מיכל

mjlk

New member
הי לך! ../images/Emo207.gif

תגידו, לוח ציור אלקטרוני -באמת שווה לקנות? ז"א בחיים שלי לא ראיתי/השתמשתי באחד כזה. אני רוצה להתחיל לעבוד על הגרפיקה שלי, ותהיתי אם בכלל כדאי לקנות את זה, ואם כן, אילו חברות מומלצות

manic_subsidal

New member
זה

עולם אחר.... אם אתה מתעסק בגרפיקה על המחשב אפילו ברמה דיי חובבנית זה עושה את הכל כלכך הרבה יותר נוח שאי אפשר לתאר בכלל הכל הרבה יותר זורם וחלק והכל הולך בדיוק לאן שאתה צריך בניסיון ראשון לא כמו עם עכבר שזה מגיע כמעט עד לאן שאתה רוצה ואז צריך להזיז עוד קצת כל עוד אתה לא מאייר ולא מצייר זה לא חובה אבל אני ממליץ מאוד לנוחות

אני עכשיו מצייר איתו בפעם הראשונה

ובהתחלה זה היה ואו זה ממש לא נוח, עכשיו אני מעדיף אותו מאשר את העכבר גם לשימוש רגיל במחשב :)

למעלה