היי...?

היי...?../images/Emo88.gif

פעם ראשונה שאני נתקלת בפורום הרצליה...:-* אני גרה בהרצליה כבר..מממממ...שניה, תנו לי לחשוב...11 שנה נראה לי.. לא..10 וחצי שנים.. אני לא משו מתה על העיר הזאת...מה אני אגיד לכם.. בקורס משצ"ים כשאמרתי שאני מהרצליה ישר קפצו 'פיתוחניקית, מה?'.. וזה קרה גם ביום ירושלים, כשהקבוצה של הילדים שהתקבלו ליום מיון של קורס משצ"ים.. כל הזמן העירו לנו הערות על פיתוח וכמה שאנחנו מפונקים ועצלנים.. אני לויודעת מה איתכם, אבל אני גרה בנווה-עמל וצחקתי לאנשים בפרצוף כשאמרו שאני פיתוחניקית....
יש לי שאלה, האם לגרמן יש אובססיה כלשהי לככרות? שמתי לב שבשנה האחרונה צצו להם ככרות בכל מקום...
רק בדרך לבית ספר שלי יש 5..אני לומדת בזאב.....
אה כן, מה העניינים הזה עם הלוחות טושים בצבע אפור?! גם לכם יש את זה בבית ספר?! עדיף כבר את הלוחות של הגירים.....

AndreaCorr ©

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

קודם כל יש לך ניק ניים יפה.. יש לי אובססיה למורטישיה אדמס. גם לי זה קורה שחושבים שאני פיתוחניקית, אבל לא נורא

טודע...../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

היום יעל גרמן הייתי בבית ספר שלי.. אני ועוד שתי חברות עומדות בפורזדור ופתאום פמליה עם אישה קטנה ג'ינג'ית ומאוט חייכנית באה מולנו.. אני כזה לא מבינה מה היא רוצה מהחיים שלנו! "שנה טובה ומוצלחת!" וכל מיני שטויות והיא באה ולוחצת לנו ת'יד...

eopeace

New member
שנה טובה....

אם כבר שאלת... הכיכרות שנוספו בהרצליה הן אמצעי להפחתת מהירות התנועה והתוצאה היא ירידה של כמעט 50% בתאונות הדרכים בשנים האחרונות. הגירים והלוחות הישנים בבתי הספר, תאמינו או לא, מהווים (למיטב ידיעתי) סכנה לסרטן... יעל גרמן החליטה שהיא רוצה לבקר בכל בתי הספר בשבוע הראשון ללימודים - כמו שראית, זה מדהים כמה אנרגיה יש לה להסתובב כך והיא בסה"כ רצתה שהתלמידים ירגישו בנוח ושידעו שהעירייה חושבת עליהם...

*neta*

New member
קרה לי גם בקורס מש"צים...

ישר הרצליה פיתוח בלה בלה...לכי תנסי להסביר להם שאת מהרצליה הירוקה בכלל... וברוכה הבאה

למעלה