היי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיאפ..אפשר גם../images/Emo15.gif

ללמוד לשרשר
פתחת הודעת "אני חדשה" סבבע..ברוכה הבאה...לא צריך לפתוח עוד הודעה
השתלבות נעימה

Good 2b Me

New member
אפשר...../images/Emo217.gif

ברור שאפשר
<לא היית צריכה לפתוח 2 הודעות אבל לא משנה...>

לרייצ'ל...

תגידי את יכולה ללמד אותי איך לעשות את הדבר הזה שכתוב מתחת לקו .. [ אם הבנת אותי..]--"

Good 2b Me

New member
זה חתימה ואת עושה את זה ../images/Emo217.gif

איפה שכתבת ת'פרטים שלך, כתוב שם חתימה ואת כותבת שם מה שאת רוצה וזה מופיע בכל הודעה שלך מתחת לקו....

אמ...../images/Emo4.gif

סורי שאני קצת מעצבנת אותך אולי.. אבל אמ.. איפה נמצאים הפרטים כי הם לא מופיעים לי.. יש סיכוי שאת אומרת לי?
או משו...

Good 2b Me

New member
תלחצי פה על הכינוי שלך ../images/Emo217.gif

ואז בחלון שיפתח לך זה הפרטים שלך וכדי לעדכן אותם תלחצי על "עדכון העולם שלי"...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif|מתה|../images/Emo15.gif

אמממ מה אמרתי לך על שירשורים
אז הרשי לי להציג לך מושג חדש.. זה כלי שמשתמשים איתו המון כדי לשאול שאלות כאלה.. זה נקרא נצל"ש = ניצול שרשור המשמעות של זה היא שמקום לפתוח שרשור חדש לכל שאלה את מוסיפה תגובה לשרשור שכבר קיים ומוסיפה את המילה "נצל"ש" או את האייקון
(| נצלש | - בלי רווחים) וככה אנחנו יודעים שאת שואלת שאלה שלא קשורה לשרשור עצמו ובכל זאת אנחנו מתייחסים.. וזאת כדי למנוע פתיחה של הודעות חדשות על כל דבר קטן. אני מבינה שאת חדשה פה. את יכולה לשאול כל דבר שאת רוצה. רק בבקשה..חוקי השרשור הם אולי הכי חשובים כי הם שומרים על הסדר של הפורום. תודה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

אוף.. =[

אני לא יהיה פה עד מחר בצהריים! W.T.F?! נוסעת... [לאנשהו...] טוב נו לפחות יש לי עוד חצי שעה להיות פה =] אני אתגעגע חחח... ^^

NAORNAOR21

New member
נצלש..אני חדש פה...אחלה פורום..

אוהב ת'שירים של הבלאק אייד פיז ומאהב בפרגי
חח להקה מספר 1 היום בעולם לדעתי...:))) כמעט כל שיר שלהם ברמה... שיהיה בהצלחה עם הפורום החדש. נאור.

למעלה