היי

היי../images/Emo70.gif

אני חדשה כאן. היום ניסיתי קצת על הרולר, ו... היה ממש כיף. הבעיה היא שאני לא יודעת ממש לרכב עליו, רק בקושי לעמוד... בנתיים קיבלתי טיפ מחברות שיודעות רולר, להתאמן בהתחלה עם 2 מקלות ב2 הידיים, זה משפר את שיווי המשקל ולאט לאט כבר אהיה בלי מקלות. השאלה שלי היא איך באמת לומדים רולר
מאיפה אני יכולה ללמוד את הדבר הזה
אין איזשהו מקום
ועוד שאלה: לגבי הרולר עצמם. איפה אפשר לקנות רולר וכמה זה עולה
כנ"ל לגבי מגנים

סורי על ההמשכיות../images/Emo6.gif אבל

אם התכוונת ב-LOL לעניין המקלות שתדעי שלי אישית זה מאוד עזר. מי אמר "כל אחד והשיטה שלו"? צדק.

חח.. ואני הכרחתי את אבא ללכת קדימה

ושיושיט לי את היד שלו.. כמו קרש כזה שמחזיקים בו.. אז החזקתי ביד ועבדתי רק על הרגליים.. חחחחחחח.... ובמדרגה נפלתי.. חח.. ובכל זאת זה טוב ל5 שעות הראשונות שלי על רולר.. XD

ועוד משו.. לכל קוראי ההודעות שלי..

אני כותבת יחסית מהר.. ולפעמים אני מדלגת על אותיות וכותבת עם שגיאות כתיב בלי לשים לב למרות שאני יודעת שיש לי שגיאה.. לדוגמא: רחבתי.. למרות שצריך לכתוב רכבתי.. הבנתם תקטע.. קיצר אני לא באמת לא יודעת איך לכתוב את המילים האלה.. (O:

yoman321

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif

אנחנו שמחים לקבל רולריסטים מ-כ-ל גיל
בושה לך

נתן.ל

New member
למידע על רכישה את יכולה לקרוא

כאן בקישור למטה מגנים את יכולה לרכוש מאותו מקום שאת קונה את הרולר(מומלץ מאד לרכוש מגנים ואף להשתמש בהם) בקשר ללימודים - זה כמו לרכוב על אופניים, פשוט להתחיל להחליק והמיומנות כבר תשתפר עם הזמן

yoman321

New member
כמה סותר שזה ישמע..

בד"כ אני ממליץ פשוט להגיע לספורטק ולשאול אנשים לטיפים תוך כדי החלקה (יש דברים שצריך להדגים ולתקן ואי אפשר לעשות את זה בכתיבה ) והסתירה היא שקודם התעצבנתי על תגובתו של chemicalSIS אבל אני נמנע מלתת טיפים \הדרכה לילדים מתחת לגיל 16-17 הסיבה היא לא בגלל שאני נגד, אפילו להפך! אני חושב שזה נהדר שמתחילים להחליק בגיל כזה
מהמון סיבות אבל זה לא רלוונטי כרגע הסיבה שאני נמנע מלהדריך ילדים היא בגלל שגם אני לא "למדתי" ללמד להחליק ואני פשוט לומד מאחרים ומשתפר עם הזמן (חלק מאלה שמלמדים אותי למדו להחליק ולמדו ללמד) ואני מעדיף לא להשריש שום טכניכה ביליד מאשר טכניכה שגויה הסיבה השניה היא חשש מפגיע, ילדים הם לא אדונים לעצמם ואם ילד יפצע (ועצמות ושרירים של ילדים יכולים להפגע יותר בקלות) זה יכול לחזור אליי כמו בומרנג אז אני מצטער שאני לא ממש עוזר אבל את יכולה גם לאמץ את הטיפ שאני נותן לכל מי ששואל על הדרכה ,פשוט אם תגשי אליי אני כנראה אסרב בנימוס מהסיבות האלה (ואל תפגעי אם עוד הרבה יסרבו מאותה סיבה,זה לא סיבה להפסיק לנסות) אני יודע שגם המדריכים המוסמכים מעדפים לא להתעסק עם גיל צעיר מדיי

למעלה